Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog nereda u Francuskoj

Četvorica huligana izlaze iz zatvora, ali ne smiju blizu stadiona

navijači
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
01.07.2016.
u 14:55

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu odlučivalo je o žalbama i preinačilo odluku o istražnom zatvoru koji je zamijenjen mjerom opreza

Četvorica huligana, osumnjičenih da su izazivali nerede za vrijeme utakmice Hrvatska – Češka na Euru, koji su od nedjelje bili u istražnom splitskom zatvoru na Bilicama, u petak su pušteni na slobodu.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu odlučivalo je o žalbama i preinačilo odluku o istražnom zatvoru koji je zamijenjen mjerom opreza.

Pritvorenici su pušteni iz istražnog zatvora, ali im je zabranjeno približavanje nogometnim stadionima na udaljenost manju od 500 metara kada se igraju utakmice Hajduka i hrvatske reprezentacije.

Njih su četvorica pritvoreni u nedjelju, nakon povratka iz Francuske, a sumnjiče ih da su izazivali nerede i prekid utakmice Hrvatska – Češka u St. Etienneu.

>>Među uhićenim izgrednicima i dvojica vrhunskih sportaša

Komentara 24

DU
Deleted user
15:35 01.07.2016.

Fasciniran sam našim pravosuđem. Zato ima toliko toga jer kazne nisu primjereno stroge pa se nitko ne libi kršiti zakon. Da ih se globi sa 100.000kn ili godinu dana prisilnog rada svi bi bili na dobitku. Država bi punila proračun a izgrednici bi bili rehabilitirani ili u najgorem slučaju drugi bi se naučili na njihovu primjeru.

JK
ja-kan
16:06 01.07.2016.

I od najgore stvari na svijetu hrvatsko pravosuđe je gore.

Avatar mg940
mg940
15:38 01.07.2016.

Opet ovi naši zakonoprovoditelji palamude, odredite im kaznu zatvora i globu i mjere, gotovo za pet minuta, ako su dokazi nepobitni, ovo je mučenje svih i trošenje naših novaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije