Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši izbornik Srbije

Nećete vjerovati što je Siniša Mihajlović rekao za Hrvatsku!

Siniša Mihajlović
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/14
24.06.2016.
u 12:55

Hrvatska je pobijedila Španjolsku s 2:1 i tako je gurnula na Italiju u drugom krugu, ali i općenito u teži dio ždrijeba.

Siniša Mihajlović, bivši trener Milana i izbornik Srbije koji sada sjedi na klupi Torina, na jednoj talijanskoj televiziji komentirao je Europsko prvenstvo. Naravno, najviše pitanja odnosilo se na Italiju, a posebno na njihov susret protiv Španjolske u osmini finala EP-a.

– Vjerujem da Italija može proći dalje. igrala je odlično na prvenstvu. No, puno toga će ovisiti i o tome kako će se Španjolska postaviti. Ako će igrati kao protiv Hrvatske, onda vjerujem da Italija ima šanse proći u četvrtfinale – kazao je Mihajlović, a onda iznenadio:

– Ja na ovom prvenstvu navijam za Italiju i Hrvatsku. Nadam se da će se te dvije reprezentacije sastati u finalu Eura – zaključio je Mihajlović.

Podsjetimo, Hrvatska je pobijedila Španjolsku s 2:1 i tako je gurnula na Italiju u drugom krugu, ali i općenito u teži dio ždrijeba. Vatreni će, pak, igrati protiv Portugala, a u slučaju prolaska dalje, u četvrtfinalu će odmjeriti snage s pobjednikom susreta Švicarska – Poljska.

>>Slavni gibon Kenti prognozira: Hrvatska izbacuje Portugal

>>Najbolji igrač Portugala ne vjeruje da ih Hrvatska može zaustaviti

Komentara 165

TH
than
13:51 24.06.2016.

Pa kada malo ostaris i strasti se smire... Nista cudno buduci da je rodjen u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
13:39 24.06.2016.

Za koga navija ovaj ....... je potpuno nebitno. Sad se posipa pepelom po sistemu "ko nas bre zavadi?"

TR
traflu
13:13 24.06.2016.

U ovom Večernjem listi svaki dan neki Srbin komentira,pa to stvarno više nije normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije