Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa podrška

Pjaca pun tuge, jedva je govorio: Žao mi je što na kraju nismo razveselili navijače

Hrvatska vs. Portugal
Foto: Reuters
1/5
26.06.2016.
u 00:09

Kao i cijela hrvatska reprezentacija nogometaš Dinama je nakon susreta bio u suzama

Portugal je preko Hrvatske izborio četvrtfinale pogotkom Quaresme u 117. minuti susreta. Bio je to ujedno i prvi udarac u okvir na cijeloj utakmici, a Hrvatska je imala nekoliko dobrih prilika, ali manjak preciznosti je bio veliki problem. 

Nogometaši Hrvatske su izgledali umorno pred kraj susreta, a zatim je igru osvježio ulazak Marka Pjace umjesto Ivana Rakitića u 110. minuti. No, kao i cijela hrvatska reprezentacija nogometaš Dinama je nakon susreta bio u suzama. 

- Dominirali smo, bili smo bolji. Stvarno sam nesretan i svima nam je žao što smo ispali. Tužni smo i mislim da se nema previše toga reći. Drago nam je zbog lijepe podrške navijača i žao mi je što ih nismo na kraju razveselili - poslije utakmice je rekao Pjaca. 

Ključne riječi

Komentara 20

LJ
LJU39
00:54 26.06.2016.

a da je stavio slucajno pjacu umjesto nekoga rekli biste mamiceve igrace ubacuje?????

Avatar MK
MK
00:45 26.06.2016.

Razveselili ste nas sa svojim bićem i zalaganjem, samo nam je teško što ne idemo dalje - puno HVALA vatenima na prelijepim trenicim... Treba sada tišni dat malo vremena da sortira osiječaje i činjenice... U glavnom Marko - hvala vam svima!

Avatar comparator
comparator
00:33 26.06.2016.

Da sada igramo ponovo nafilali bi ih tri nula ali taj strah koji sam vidio koji se je prožimao cijelo vrijeme me je izludio. Žao mi je igrača .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije