Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI VEČERAS?

Modrić nikada u životu nije pobijedio Ronalda!

Modrić Ronaldo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
25.06.2016.
u 09:57

Sučelili su se šest puta, a Ronaldo je dva puta s Manchester Unitedom pobijedio Lukin Tottenham

Jedan je loš statistički pokazatelj uoči sudara Hrvatske i Portugala, odnosno njihovih glavnih igrača: Luka Modrić još nikada nije pobijedio Cristiana Ronalda! Dobro, ne računa se na treningu Reala, iako su na onim ozbiljnijim treninzima uglavnom na istoj strani, piše Goal.

Sučelili su se šest puta, a Ronaldo je dva puta s Manchester Unitedom pobijedio Lukin Tottenham (jednom je bilo neriješeno), dvaput je Cristiano u Ligi prvaka svladao Modrića i Tottenham, dok je u prijateljskoj utakmici reprezentacija 2013. Portugal pobijedio s 1:0.

A kakav omjer Modrić ima s ostalim suigračima iz Reala pogledajte ovdje

>> Dirigentsku palicu protiv Portugala uzima maestro Modrić, a Ronaldo će se tresti zbog Subašića

Komentara 9

MA
Matija12
10:20 25.06.2016.

Za sve postoji prvi puta

DI
Divka
10:23 25.06.2016.

Došlo vrijeme promjena... :D

UT
utrna
10:40 25.06.2016.

“Dragi prijatelju, dragi momci čestitam Vam Dan državnosti, Vi večeras branite na stadionu boje Domovine. Znanja i srca imate, samo hrabro do cilja. S vama je cijeli Hrvatski narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije