Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik je čekao

Jeličić: Čačić je morao raditi zamjene, Pjaca je morao ući ranije

Ante Čačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/22
26.06.2016.
u 00:02

- Kod Strinića se već pri kraju prvih 90 minuta vidio pad, i tu je trebalo razmišljati možda o Vrsaljku.

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Portugala (0:1) i ispala s Europskog prvenstva. Naši nogometaši odigrali su sjajan prvi dio turnira, ali zakazali su u eliminacijskog fazi natjecanja. Večeras smo odigrali solidno, nije Portugal bio bolji od nas, ali je bio s(p)retniji i pobijedio pa će on u četvrtak igrati protiv Poljske. Ante Čačić još je jednom čekao s izmjenama, možda čak i previše...

- Pjaca je morao puno ranije ući. U deset minuta napravio je više nego većina igrača u 120 minuta. Mandžukić je svakako predugo ostao u igri, do 89. minute, a trebao je već nakon sat vremena izaći, rekao je za HTV Joško Jeličić nakon susreta pa nastavio:

- Nažalost, opet smo ostali bez reakcije s klupe, to nam se već četvrti put dogodilo. Nadalje, kod Strinića se već pri kraju prvih 90 minuta vidio pad, i tu je trebalo razmišljati možda o Vrsaljku. Jasno da bismo drugačije pričali da je Vida zabio jednu ili dvije od šansi koje je imao, ali rezultat nam daje za pravo da analiziramo. Dečkima pohvale za sve što su pružili.

Naši igrači nakon zadnjeg sučeva zvižduka bacili su se na travnjak i briznuli u plač, svjesni kakvu su priliku propustili. Nažalost, vraćamo se kući vrlo rano, iako smo izgledali dobro.

>>Hrvatska izgubila od Portugala i ispala s Europskog prvenstva, naši igrači u suzama!

>>'Hrvatski lamborghini' oduševio navijače, plijeni pozornost gdje god se pojavi

>>Anketa: Tko je kriv za poraz?

Komentara 106

DU
Deleted user
00:08 26.06.2016.

A nista zivot pici dalje.........Netko mora ispast i to je to....Jedina zamjerka treneru je oko Mandzukica,,,,,ako ti napadac dvije utakmice ne postize gol i ne pokazuje nista taj nema sto trazit u prvih 11.............

AA
AAlien
00:17 26.06.2016.

Nažalost u ovoj utakmici se vidjela razlika između nogometnog trenera profesionalca i Čačića koji nije na toj razini. Sada je lako biti pametan, ali ostaje činjenica da smo ispali protiv objektivno lošije ekipe.

SM
SmellsLikeŠit
00:25 26.06.2016.

Mnđžukić nije smio uopće igrati,ali kada već je onda je do 60min trebal izać van. Strinić je trebal van oko 80min. Pjaca je trebal ranije uć ili još bolje igrati od početka umjesto brozovića. Modrić je morao igrati ofenzivnije, zato imamo 2 zadnja vezna,on je praktički jedno vrijeme igral stopera. Prekkukavički,preoprezno,tko ne riskira ne profitira pogotovo kad znamo da nam ne uspjeva to "čuvanje lopte" nikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije