Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAHVALIO MODRIĆA

Izbornik Srbije oduševljen vatrenima: Hrvati imaju izraženu ljubav prema državi i dresu

25.06.2016.
u 10:39

- Imaju Modrića koji je, po meni, Realu važniji igrač od Ronalda i Balea. A kod njega se ne vidi nikakav ego, sjajan je prema suigračima. Zato dobro prolaze - rekao je Muslin.

Nogometni izbornik Srbije Slavoljub Muslin oduševljen je nastupom Hrvatske na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Muslin je posebno nahvalio Luku Modrića i naše mlade igrače, a na pitanje tko je na Euru najviše pokazao je odgovorio:

- Hrvatska, bez dvojbe, pa Wales i Irska. Nijemci su pokazali da znaju igrati ovakve utakmice. Francusku i dalje smatram favoritom iako nisu briljirali - rekao je Muslin za Blic.

Izbornik Srbije pun je hvale za momčad Ante Čačića.

- Njihovi igrači su standardni u velikim klubovima, dok naši ne igraju mnogo. Drugo, Hrvati imaju izraženu tu ljubav prema državi i odnos prema dresu. To mi moramo popraviti. Ne mislim da manje volimo svoju zemlju, ali je tako. Na njihovoj strani su forma i odnos prema dresu. Treća stvar, imaju Modrića koji je, po meni, Realu važniji igrač od Ronalda i Balea. A kod njega se ne vidi nikakav ego, sjajan je prema suigračima. Zato dobro prolaze, za razliku od recimo Nizozemaca kod kojih je uvijek pitanje tko je glavni.

Tko je od igrača najviše pokazao?

- Svakako Bale, daje pogotke i igra na vrhunskom nivou. Kante igra sjajno kao zadnji vezni. Modrić je dokazao da je klasa, ni Payeta ne smijem zaboraviti... Ima tu i mladih, recimo Jedvaj ili Pjaca, oni su ugodna iznenađenja - rekao je Muslin.

Komentara 72

CU
cungalunga
10:50 25.06.2016.

Još je živa naša loza, još se penje uz verandu! Naprid naši! Hrvatska je ponosna na vas što god da bude <3

LA
lakočemo
11:32 25.06.2016.

živjeli!!!

GR
gregory
11:46 25.06.2016.

Slavoljub Muslin je Hrvat, otac Duje iz Splita...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije