Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI PUT NA EURU

Hrvatska će protiv Portugala napokon igrati u 'kockicama'

Hrvatska reprezentacija - Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.06.2016.
u 15:28

Utakmica između Hrvatske i Portugala igrat će se 25. lipnja u Lensu na stadionu Bollaert-Delelis s kapacitetom 35.000 gledatelja.

Nakon što je sve tri utakmice u skupini D Europskog prvenstva u Francuskoj igrala u plavim dresovima, hrvatska reprezentacija u susretu osmine finala protiv Portugala igrat će u 'kockicama'.

Međutim, za navijače je važnije da su se počele prodavati preostale ulaznice za drugi krug natjecanja Euro 2016, uključujući i utakmicu Hrvatska – Portugal.

Ulaznice se mogu kupiti putem službene internetske stranice Uefe – EURO2016.com. Ulaznice će biti prodavane po načelu "tko prvi dođe, kupuje".

Utakmica između Hrvatske i Portugala igrat će se 25. lipnja u Lensu na stadionu Bollaert-Delelis s kapacitetom 35.000 gledatelja. 

>> Perišić je uz Modrića naš ključni igrač. Žao mi je što je u neorganiziranom Interu, mora u velikana

>>S kim na Portugal: Mandžukićem ili Kalinićem? Ili obojicom?

Komentara 67

PA
Pajkoslava
17:20 23.06.2016.

Koje praznovjerje, majko moja!!! Tak svejedno! Nek se crveno bijelo vidi i na terenu, ne samo na tribinama!!!!

NI
nidjomidjo
16:15 23.06.2016.

Pa dokad više taj amaterizam i ignorancija??? Nećemo igrati u kockicama nego u kvadraticima!!! Kvadratici su geometrijski likovi (2d), kockice geometrijska tijela (3d). 20 godina svi uporno pokazuju i dokazuju potpuno nepoznavanje osnova matematike....

PA
pavel1001
16:56 23.06.2016.

sad gledam snimku Mađarska-Portugal na hrt2,pa ovaj Portugal je smijeh kako su loši.Ako se to ne nabije onda ja više ne znam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije