Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ majstora

Evo što je legendarni Maradona kazao o porazu Hrvatske

Diego Armando Maradona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.06.2016.
u 09:37

– Hrvati su si sami krivi, jer nisu imali taj završni dodir, iako su bili bolja momčad – kaže Argentinac

Legendarni Diego Armando Maradona nahvalio je Hrvatsku nakon pobjede nad Španjolskom (2:1) ustvrdivši kako su izabranici Ante Čačića taktički čvrsti kao većina europskih momčadi te da ih krasi ubojita kontra.

Bivši argentinski reprezentativac komentirao je i poraz od Portugala (1:0) u osmini finala Eura.

– Jesu li Cristiano i ekipa imali sreće protiv Hrvatske? Da, ali to je nogomet i nikad ne možeš znati što takva pobjeda može donijeti za moral momčadi. Portugal je prvi put u Francuskoj pokazao jedinstvo. Ipak, Hrvati su imali prilika, no Pepe je bio spasitelj u više navrata. To što su prošli samo jednim vrijednim dodirom lopte Ronalda trebalo bi ih potaknuti još više – kazao je Maradona za Times of India te dodao:

– Hrvati su si sami krivi, jer nisu imali taj završni dodir, iako su bili bolja momčad. Modrić i Rakitić nisu imali tu kreativnu iskru koja bi donijela priliku i to je ono gdje će Poljska morati odigrati drugačije. Oni dolaze do prilike uz manje dodira, a Lewandowski može to završiti.

>>Treba li Čačić ostati?

Komentara 73

DU
Deleted user
10:35 27.06.2016.

Nemaš što gaziti igrača po nogama dok leži na travi. Sudac je puštao prljavu igru i to nije kmečanje to je istina. A taj vaš ronaldo nije ništa specijalno pokazao.

BA
balic
10:40 27.06.2016.

Nasi su u utakmici sa portugalom napravili devet(9) prekrsaja dok su Portuglaci na nama preko dvadeset(20) onda svatko vise ozbiljan a manje zloban zna kak su prljavo igrali. Samo na Raktitcu koliko prekrsaja je bilo pa Ronaldov nad Corlukom, nije ni opomenu dobio..Od kud bi se netko usudio kikicu opomenit,moz mislit, i svih onih onih koje sudac nije htio da vidi. Sancez Luku nagazio, prekrsaj za crveni (pisu i strani mediji) ali koga briga ajte pljuvaci udrite jos vise to i je sve sto znate, Busanje/pljuvanje za vise kod vas nema.

Avatar MK
MK
10:15 27.06.2016.

"Hrvati su si sami krivi, jer nisu imali taj završni dodir"... Slazem se sa Maradonom oko zavrsnog dodira - no za to si nismo sami krivi, za to je kriv spanjolski sudac koji je Portugalu svasta dozvolio... Zasto je svim kometatorima promaklo koliko puta su Vatreni koseni - a da to nije vec u prvom poluvremenu adekvatno kaznjeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije