Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUDINA

Ronaldo pokazao veliko srce: Moj brat Luka Modrić je plakao i nisam mogao slaviti

Ronaldo Modrić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
27.06.2016.
u 19:40

- Sretan sam što smo pobijedili Hrvatsku. No, nisam mogao slaviti na terenu jer je moj brat Luka Modrić plakao. Moja obveza je bila utješiti brata - rekao je Ronaldo.

Scena u kojoj Cristiano Ronaldo tješi Luku Modrića nakon pobjede Portugala nad Hrvatskom na EP-u obišla je svijet. Portugal je prošao u četvrtfinale, no Ronaldo je otkrio da zbog Modrića, suigrača iz Real Madrida, nije mogao slaviti uspjeh.

- Sretan sam što smo pobijedili Hrvatsku. No, nisam mogao slaviti na terenu jer je moj brat Luka Modrić plakao. Moja obveza je bila utješiti brata - rekao je Ronaldo.

Modrić je nakon utakmice bio shrvan, a danas je navijačima poručio:

- Priuštili ste nam navijačku podršku koja se pamti cijeli život. Pružili ste nam riječima neopisiv osjećaj zajedništva, pripadnosti i ponosa igranja za Hrvatsku. Beskrajno sam tužan što vas nismo usrećili rezultatom.

Zanimljivo i da su se Modrić i Ronaldo na suprotnim stranama našli sedam puta, a hrvatski veznjak ni jednom nije uspio slaviti. Ronaldo je dva puta s Manchester Unitedom pobijedio Lukin Tottenham (jednom je bilo neriješeno), dvaput je Cristiano u Ligi prvaka svladao Modrića i Tottenham. Ronaldo je s Portugalom pobijedio Modrića u prijateljskoj utakici 2013. godine te u osmini finala Eura u Francuskoj.

>> Pročitajte dirljivu poruku Luke Modrića hrvatskim navijačima

>> Jeste li primijetili ovaj detalj? Pogledajte što su prije gola napravili Ronaldo i strijelac Quaresma

Komentara 21

Avatar Linux
Linux
20:25 27.06.2016.

ronaldo se pokazao kao velik covjek ma tko sto rekao.

JU
jurajuric116
20:46 27.06.2016.

rešpekt za naše dečke i rešpekt za Ronalda.

SO
sohnahoakasaa
21:02 27.06.2016.

Nije mi problem promijenit mišljenje ako netko pokaže da ponekad pretjeram. Ovo mi je lijepo i vrlo ljudski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije