Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatreni u Lensu

Čačić nakon treninga: Luka i Mario će igrati od prve minute

Hrvatska reprezentacija u Lensu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/24
24.06.2016.
u 22:25

Hrvatska bi protiv Portugala trebala zaigrati u sastavu u kojem je otvorila prve dvije utakmice u skupini protiv Turske i Češke

Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je uoči subotnjeg susreta protiv Portugala u osmini finala Europskog prvenstva u Lensu (21 sat). Vatreni su trenirali na stadionu Bollaert-Delelis.

Izbornik Ante Čačić na raspolaganju je imao sve igrača, a Luka Modrić i Mario Mandžukić normalno su odradili trening.

- Luka i Mario će igrati od prve minute. Teško je kazati hoće li igrati svih 90 minuta, ali sve indikacije pokazuju da mogu izdržati cijeli susret - poručio je Čačić.

Hrvatska bi protiv Portugala trebala zaigrati u sastavu u kojem je otvorila prve dvije utakmice u skupini protiv Turske i Češke.

Na golu Danijel Subašić, u zadnjoj liniji Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Domagoj Vida i Ivan Perišić, u vezi Milan Badelj, Luka Modrić i Ivan Rakitić, na krilima Marcelo Brozović i Ivan Perišić, te u napadu Mario Mandžukić.

Zanimljivo, dio travnjaka nije bio u najboljem stanju, pa su organizatori označili dijelove terena ispred oba gola na kojem igrači nisu smjeli trčati.

Možda zato Portugalci nisu niti željeli trenirati na stadionu u Lensu, već su trening odradili u svoj bazi u Marcoussisu kraj Pariza, inače domu francuske ragbijaške reprezentacije. Trenirali su u 11 sati prije podne, a potom krenuli na put u Lens.

Problema s terenom bilo je i na stadionu Matmut Atlantique u Bordeauxu uoči utakmice Hrvatska - Španjolska, pa su vatreni i furija trenirali na starom stadionu Bordeauxa, Chaban-Delmasu.

Komentara 22

Avatar Josipinho
Josipinho
06:48 25.06.2016.

Nece se puno Ronaldo naigrati na lijevoj strani kad ga Broz i Srna budu ganjali Kao muhe

DU
Deleted user
23:48 24.06.2016.

Sramota kraj živog Kalinića stavit to drvo od igrača. Popušit ćemo, sad sam sigurna.

Avatar Oneill
Oneill
08:38 25.06.2016.

Mario nije igrač za nas u prvom redu postave.boim se baš zbog njega a i provocira uvjek i sudce koje bi se moglo loše pogoršat protiv nas daj Bože da nisam u pravu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije