Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi li kapetan?

Čačić: Dok god sam izbornik, Srna neće napustiti reprezentaciju

Darijo Srna
Foto: Sanjn Strukić/PIXSELL
1/7
26.06.2016.
u 15:30

– Srna je na Euru igrao najbolji nogomet u karijeri, i ofenzivno i defenzivno – tvrdi Čačić

Darijo Srna uoči Eura najavio je kako će se u Francuskoj oprostiti od reprezentacije. Postao je i rekorder, pretekavši Zvonimira Bobana po broju nastupa s kapetanskom vrpcom na velikim natjecanjima (10). A izbornik Ante Čačić danas je na konferenciji za medije iznenadio izjavom kako igrač Šahtara neće napustiti vatrene.

– Srna je na Euru igrao najbolji nogomet u karijeri, i ofenzivno i defenzivno. Najbolji nogomet igrali su i Modrić, Rakitić, Perišić, naš junak Ćorluka... Dok sam ja izbornik, Srna se neće oprostiti. On se odavno trebao oprostiti prema mišljenju foteljaša koji nikog nisu vodili – naglasio je Čačić.

>>Jako sam ponosan. Mi smo pobijedili huligane, ne Orepići i Ostojići

>>Naša jedina pogreška odmah je kažnjena, a nikad nećemo saznati jesu li Pjaca i Kalinić trebali ući ranije

Komentara 26

AO
admini_obrišite_si_mami
15:45 26.06.2016.

Sva sreća da nećeš dugo... A Srni kapa do poda!!!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:41 26.06.2016.

ma daj cacicu loš si trener i gotovo!zakaj si dobil pedalu iz dinama?

JU
juma
20:05 26.06.2016.

Gospodine Čačiću prepustite tu odluku Dariju Srni. Dovoljno je teška i bez vašeg uplitanja. Zaslužio je bar toliko da sam odabere trenutak rastanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije