Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ej, to boli!

Pogledajte što je Ronaldo napravio suigraču pa mu se ispričavao

Ronaldo
Foto: Screenshot
1/7
11.07.2016.
u 00:31

Pred kraj susreta Ronaldo se pretvorio u drugog izbornika, savjetovao i bodrio suigrače, a na kraju utakmice s njima je veselo proslavio ovaj veliki rezultat i veliki trofej.

Cristiano Ronaldo doživio je veliki peh u finalu Europskog prvenstva. Ozlijedio se još u prvom poluvremenu susreta protiv Francuske, zatim pokušao stisnuti zube i nastaviti, a onda u 25. minuti konačno je i sam sebi priznao da ne može nastaviti te izašao iz igre.

Otišao je na pregled, a kasnije se vratio na klubu i nervozno gledao susret. Pred kraj se pretvorio u drugog izbornika, savjetovao i bodrio suigrače, a na kraju utakmice s njima je veselo proslavio ovaj veliki rezultat i veliki trofej.

Ipak, na društvenim mrežama najviše se počeo vrtjeti video u kojem je Ronaldo lagano udario suigrača u koljeno, ali kako je vjerojatno pogodio točno u živac, Adriena Silvu to je prilično zaboljelo pa mu se Ronaldo odmah ispričao...

Komentara 4

LP
ljerka.p2911
00:48 11.07.2016.

Nikad do sada nusam volila Ronalda, ali na ovom prvenstvu je konačno pokazao ljudsko, suosjećajno i prijateljsko lice, ljubav za svoju repku Portugal i podvrgavanje tom višem cilju. Lijepo i ljudski, velike čestitke njemu, Portugalu i Pepeu, kojega sam uu Realu volila manje i od Ronalda, ali sad - ostavio je čovjek ne samo srce na terenu nego i sve iznutrice i na koncu kada su svi već slavili od napora, stresa i ogromnog emotivnog šoka čak i povraćao na terenu. Respekt, čovjek je dao preko svih svojim mogućnosti, više ništa nije ostalo od Pepea, a znao je biti prljav, prznica pa i bezobrazan - za dres Portugala dao je i više nego svega sebe... Uživajte zaslužili ste.

DH
dalibor.hren
05:22 11.07.2016.

Ne volim Ronalda, mislim da je bahat, arogantan...ali poslije starta onog ljudoždera, počeo sam navijati za Portugal. Sad Kunta Kinte i ostali "Francuzi" mogu natrag u Zoo!

PA
pavel1001
00:46 11.07.2016.

joooooj suuuuuupeeeeeeeer vijeeeeeesssssssst!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije