Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATILI ČETVRTFINALE EURA

Pogledajte s kojim je slavnim nogometašem Ivan Perišić u Dubrovniku gledao utakmicu

Perišić Džeko
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/13
03.07.2016.
u 10:19

Perišić je sinoć bio u Dubrovniku gdje je gledao četvrtfinalnu utakmicu između Italije i Njemačke.

Ivan Perišić nakon ispadanja Hrvatske s Eura odmara se na našoj obali i čeka pripreme za novu sezonu. Perišić je sinoć bio u Dubrovniku gdje je gledao četvrtfinalnu utakmicu između Italije i Njemačke.

Hrvatski ofenzivac susret je pratio u društvu napadača Rome Edina Džeke koji često posjećuje Dubrovnik te suigrača iz reprezentacije Nikole Kalinića.

Perišić je bio jedan od naših najboljih igrača na Euru pa ne čudi da ga želi dovesti i velika Barcelona. Transfer bi trebao iznositi 30 milijuna eura.

>> Perišić blizu Barcelone u transferu vrijednom 30 milijuna eura!

Komentara 15

VO
volimsvoje
20:41 03.07.2016.

Ne pljujte po dečkima. Nisu oni krivi što su javne, i to pozitivne osobe, koje novinari jedva čekaju fotografirati. Većina, a neke i osobno poznam pa znam, ne voli da ih se ometa dok su privatno opušteni sa obitelji i prijateljima. U javnosti se stvara totalno kriva slika o sportašima uopće. Vi koji ne volite sport ili ste zbog svojih promašaja i neuspjeha u životu ljubomorni na njihove uspjehe, preskočite članke o njima i pustite nas da uživamo u sportu i svemu zdravom što ga okružuje!

BE
BeroII
12:50 03.07.2016.

Fuj i dommar, ako vas nogomet ne interesira i ako imate zdravstvenih problema, onda jednostavno preskočite članke sa tom tematikom. Nije baš normalno da namećete svoje viđenje prioriteta svojoj okolini. Možda ima onih koji ne vole doktore pa se bune kada se njima npr. posveti cijela stranica u novinama. Imate mogućnost izbora i iskoristite ju: PRESKOČITE ČLANKE KOJI VAS NE INTERESIRAJU.

DH
dalibor.hren
10:45 10.07.2016.

Naslov: "Pogledajte s kojim je slavnim nogometašem Džeko gledao utakmicu!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije