Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija Italija

Vukojević: Ne mogu sam zaustaviti Pirla, on je svjetski vrh

ognjen vukojevic
PA/Pixsell
14.06.2012.
u 07:50

– Zaustavimo li njega, obavili bismo pola posla, presjekli bismo dotok lopte napadačima – kaže Ognjen.

Ognjen Vukojević igrao je dobro protiv Irske, donio je našoj momčadi agresivnost. Obrambene zadaće odradio je besprijekorno, a uključivao se i u napadačke akcije. Sudjelovao je, uostalom, i u akciji pri vodećem pogotku naše momčadi. U susretu s Italijom Ogi će imati znatno težu zadaću. Sad će s druge strane biti Andrea Pirlo, pokretač svih akcija azzurra.

– Dobro znamo tko je Pirlo, motor je i mozak talijanske momčadi. Zaustavimo li njega, obavili bismo pola posla, presjekli bismo dotok lopte napadačima – kaže Ognjen Vukojević.

Jeste li ikada igrali protiv Pirla?

– Ne, još nisam.

Pripada li Pirlo u skupinu petorice najboljih igrača koje ste dosad čuvali?

– Vjerojatno da. Igrao sam protiv Xavija, Inieste, oni su sigurno najviša razina. A Pirlo je također tu negdje, vrhunski je igrač, iznimno ga cijenim, no vjerujem da se protiv nas neće naigrati. To ne ovisi samo o meni, ne mogu ja sam zaustaviti nekog igrača – rekao je Vukojević.

>>Cijeli tekst pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 8

Avatar kuka981
kuka981
09:20 14.06.2012.

zakany idi močit noge na balaton i navijaj za svoje košarkaše ako ih opće imate jer nisam čuo za mađarsku košarku

Avatar ahilezz_77
ahilezz_77
09:40 14.06.2012.

vukojevic je bio malo izgubljen protiv irske , neka on gleda na sebe ne na pirla !!

Avatar Bekrija
Bekrija
09:06 14.06.2012.

Ovaj Vukojević je baš attention whore, od svih igrača uvjek se on gura u medije. Takav je bio i dok je igrao za Dinamo! Sretno danas dečki, razvalite te tetkice! HRVATSKA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije