Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolumna za Sun

Venables: Hrvati se teško trgnu kad im ne ide i obrana im je slaba

Ivan Rakitić, Luka Modrić (1)
Duško Marušić/Pixsell
08.06.2012.
u 12:20

– Nemam nikakvih sumnji oko tehničkih sposobnosti hrvatske reprezentacije. Imaju vrlo talentirane igrače u Luki Modriću, Dariju Srni i Niki Kranjčaru

Terry Venables, bivši engleski reprezentativac, u svojoj kolumni za The Sun komentirao je svaku skupinu na Euru. U skupini C, u kojoj igra i Hrvatska, Venables kao favorite vidi Španjolsku i Italiju, a nas je opisao:

– Nemam nikakvih sumnji oko tehničkih sposobnosti hrvatske reprezentacije. Imaju vrlo talentirane igrače u Luki Modriću, Dariju Srni i Niki Kranjčaru. No, pomalo me zabrinjava hrvatska obrana i sposobnost te momčadi da okrene stvari kad joj ne ide – napisao je Venables i nastavio:

– Momčad Slavena Bilića igrala je toplo i hladno u kvalifikacijama, završivši u skupini iza Grčke. Potom su Hrvati pokazali što mogu pobjedom 3:0 protiv Turske u Istanbulu u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija. Hrvatska je pretrpjela udarac u engleskom stilu kad je zbog ozljede ostala bez glavnog napadača Ivice Olića. To znači da će odgovornost postizanja golova vjerojatno biti ostavljena napadaču Evertona Nikici Jelaviću.

Kao glavnog igrača Hrvatske označio je Modrića.

– Majstor pasova Luka Modrić diktirat će tempo hrvatske igre iako u reprezentaciji igra znatno dublje nego u Tottenhamu. Bit će velika opasnost svojom izvanrednom vizijom i rasponom pasova.

Komentara 1

KA
kajinx
14:09 08.06.2012.

Da li se sjećate ovoga: Bioenergetičar Denis Bušelić: Bilić više nigdje neće ići bez mene! Bušelićev SMS Biliću uoči utakmice: "Toliko sam se napalio da dobijemo tu tekmu da me strah od sebe samog ... jer hoću barem tri razlike!!!" To je bila jedina utakmica koju smo odigrali kako treba (i kako možemo). Ni prije ni poslije nismo igrali dobro. Ni prije ni poslije nismo korisitli pomoć Denisa Bušelića. Zašto to nismo priznali i nastavili raditi sa njim? Treba ga odmah pozvati na Euro 2012.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije