Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svlačionica

Topnik Nikica: Ovo je bio dan Jelavića, gol posvećujem djeci!

Nikica Jelavić
Slavko Midžor/Pixsell
11.06.2012.
u 08:39

– Već dugo nismo odigrali ovakvu utakmicu, bilo je bolje nego protiv Turske – rekao je Vukojević.

Junaci su lagano prolazili kroz miks-zonu. Na licima se vidjelo zadovoljstvo, trijumf je bio velik. Ognjen Vukojević u sredini terena pozatvarao je sve rupe.

– Idemo prema Ukrajini, napravili smo velik posao ovom pobjedom. Za nas je ovo bila nezgodna utakmica, Irci će nekome otkinuti bod. Nadam se da ćemo poslije Italije osigurati drugi krug. Već dugo nismo odigrali ovakvu utakmicu, bilo je bolje nego protiv Turske – rekao je Vukojević.

A dok je Vukojević zatvarao rupe, Modrić je Ircima sakrio loptu.

– Nadigrali smo Irsku u svim segmentima igre, zasluženo pobijedili. Uvijek se postavljaju pitanja koje je naše pravo lice, mislim da je ovo protiv Irske bilo naše pravo lice. Kad ovako igramo, onda se možemo nositi sa svim protivnicima. Mandžukić je odigrao nevjerojatnu utakmicu, sad ga je vidio cijeli svijet – kazao je Luka.

Stipe Pletikosa bio je siguran na vratima, kod pogotka nije mogao ništa.

– Imali smo inicijativu, pas, stvarno je priprema za utakmicu bila odlična. Irci nas nisu ničim mogli iznenaditi. Dobio sam jak udarac laktom u lice, jako je bolno. A sudac mi je rekao da nije bilo ništa – kaže Pletikosa.

Nikica Jelavić nije se mogao obraniti od brojnih novinara, Mandžukić i on bili su najpoželjnije mete.

– Presretan sam, ovo je moj prvi gol za reprezentaciju u natjecateljskim utakmicama, posvećujem ga svojoj djeci. Idemo se sada okrenuti prema Italiji, u odličnoj smo situaciji. Moramo se nadati da ćemo puno toga riješiti protiv Italije, ali moramo biti spremni za sve. Mandžukić i ja smo dokazali da smo pravi tandem, oni koji su sumnjali u nas sada će pričati drugačije. Moram čestitati svojim rođacima koji su u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji osvojili zlato i srebro na Prvenstvu Hrvatske u boksu, ovo je bio dan Jelavića – rekao je Jelavić.

Komentara 14

OB
-obrisani-
08:55 11.06.2012.

Nikica ga spokojno iz zaleđa metnuo unutra...

CA
cap007
09:04 11.06.2012.

kako je moglo bit zaleđe ako je irac dodao loptu? daj naucite malo pravila

Avatar feudalac
feudalac
08:55 11.06.2012.

"..Mandžukić i ja smo dokazali da smo pravi tandem, oni koji su sumnjali..." kaze Jelavic?????????? daaaa, daaaa, .....pored Mandzukica se sada "prodaje" Jelavic, pa taj drvosjeca je odigrao utakmicu za negativnu ocjenu, ako cemo iskreno, gol je zabio iz zaledjaa a ostalo je za zaborav. Ovdje se pise o njemu ko da je Ronaldo, da nije Mandzukic zabio u 3. minuti Jelavic ne bi docekao poluvrijeme, kakav tandem..... s onakvim Mandzukicem bi i ja bio tandem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije