Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije iz Čizme

Talijanski mediji: Gitarist Bilić svira jako dobro na Euru!

mediji
gazzetta.it
11.06.2012.
u 13:23

"Pas za Jelavića koji je došao s katedre profesora Modrića, bio je jedan od onih proigravanja "alla Pirlo", hvali Luku Gazzetta.

Vodeći talijanski sportski list Gazzetta dello Sport šaljivo je, cezarovski jezgrovito, opisao pobjedu Hrvatske nad Italijom:

"Bilićevi su Slaveni zahvalili Španjolskoj i Italiji na remiju, pozdravili sve i pobjegli na vrh skupine C"

Gazzetta navodi da je gitarist Bilić odsvirao predobro za Irce, a Hrvati su nametnuli autoritet u skupini uoči dvoboja s Prandellijevom momčadi. Talijanski list pun je hvale za hrvatske igrače, posebno za Modrića.

"Pas za Jelavića koji je došao s katedre profesora Modrića, bio je jedan od onih proigravanja "alla Pirlo".

Talijanski Corriere dello Sport donosi naslov:

"Hrvatska trica za prvo mjesto u skupini. Trapattoni i Irska nokautirani."

Taj je list impresioniran igrom hrvatske reprezentacije na otvaranju Eura.

"Sljedeći talijanski protivnik vrlo je opasan. Igra brz nogomet i posebno je ubojit iz prekida. Također, sad su puni samopouzdanja nakon odlične utakmice protiv Iraca", piše u tekstu Corriere dello Sport.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije