Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hvalospjevi

Strani mediji: Hrvati su čudo, opasno prijete!

sun
VL
10.06.2012.
u 23:49

"Mogli su Hrvati pobijediti i više protiv Iraca kojima je nedostajalo tehničke vještine da se mogu nositi sa svojim protivnicima", piše Eurosport.

Strani mediji puni su hvale za nastup Hrvatske i pobjedu nad Irskom. Eurosport tako donosi naslov:

"Irska potopljena od klasne Hrvatske"

U tekstu na Eurosportu navode kako je pred Ircima sad težak uspon ako žele dohvatiti drugi krug nakon što ih je nadigrala Hrvatska.

"Bilićeva momčad upisala je laganu pobjedu, nakon što je bila bolja većinu susreta i imala loptu veći dio vremena u posjedu. Mogli su pobijediti i više protiv Iraca kojima je nedostajalo tehničke vještine da se mogu nositi sa svojim protivnicima", piše Eurosport.

Irski Independent ističe: "Mandžukić je uništio irske nade za pobjedu na otvaranju", a u tekstu piše: "Žilavost i otpor je bila ključna riječ za 73-godišnjeg Trapattonija otkako je preuzeo irsku reprezentaciju, ali dok se o manjku želje ne može govoriti, Hrvatska je jednostavno previše kvalitetna i nije opraštala sitne pogreške i sretne odbijance."

Irsko izdanje tabloida The Sun već tradicionalno se poigralo s naslovom:

"Shay it ain't so" - Recite da nije tako (igra riječima s imenom njihova vratara Shaya Givena i rječju say - reći).

A u podnaslovu stoji: "Givenov autogol zapečatio irsku mizeriju"

BBC ističe kako je "Hrvatska umanjila irske šanse" zadavši zelenima ogroman udarac, dok Reuters navodi: "Strast i klasa čine Hrvatsku prijetnjom"

"Hrvati su vrh", piše goal.com.

Komentara 29

HR
hrvatska8
08:48 11.06.2012.

de-koment-Njemci su samo zaljubljeni usebe,puni su arogancije,kada citas njihove medije onda nitko nebi ih mogao pobjediti.

CO
CONSTANTINOPLE
07:18 11.06.2012.

boje se njemci da se ne bi ponovila austrija 2008

DU
Deleted user
13:26 13.06.2012.

samo da nasi jos jednu dobiju,a sve ostalo ce biti prolaz grupe,koja ni je nimalo laka,ako ni je i najjaca grupa sigurno........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije