Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DOJMOVI

Rakitić: Kriv sam. I mrtav, neka me netko iznese sa stadiona

Hrvatska Španjolska (1)
Goran Stanzl/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
18.06.2012.
u 22:52

- Vidjelo se da smo dali sve od sebe, duša mi je ostala na terenu - jedva je promilio Rakitić

Ivan Rakitić krvavih očiju stao je pred kamere HTV-a. Kako i ne bi, nakon takvog poraza od Španjolaca u kojem je on promašio najbolju priliku Hrvatske. Iako se očekivalo da će furija nama stvarati probleme, bilo je obrnuto, i mi smo ti koji nismo iskoristili šanse.

>>  Bilić: Modrić mi je rekao da kažem sucu da svira nešto za nas

>> Nije fer: Parirali smo prvacima, a idemo doma...

- Ja sam taj koji nije uspio iskoristiti priliku. Bit će noći bez spavanja... Vidjelo se da smo dali sve od sebe, duša mi je ostala na terenu, netko će me trebat iznijet sa stadiona jer sam doslovno mrtav - teško je govorio Raketa.

Zahvalio se navijačima i istaknuo koliko im je bila bitna podrška s tribina.

- Naravno, njima se samo može reć veliko hvala. Bez njih ovako ne bi mogli, ponosni smo što su navijali za nas - zaključio je Rakitić.

Ognjen Vukojević kaže kako je nedostajalo sreće.

- Teško nam je. Odigrali smo tri super utakmice, suprostiavili se Španjolskoj, no eto Rakitić nije iskoristio tu veliku priliku. Bili smo spremni za velike stvari, no nedostajalo je sreće. Možemo biti ponosni i imamo budućnost pred nama.

Ključne riječi

Komentara 15

UN
unbekant
23:00 18.06.2012.

Rakitic"bit ce noc bez spavanja" onako nesto profulat ma daj Rakiticu,nemoj biti neskroma pa sledeci put bih te ja da sam trener izostavijo s nekog tako velikog natjecanja,halo,5metar do Casilasa,strasno Rakiticu......

DU
Deleted user
23:01 18.06.2012.

Zašto bi Rakitić bio kriv kad je na suprotnoj strani imao jednog od top 3 golmana svijeta i nije njemu lako zabiti ni iz 11 m, a kamoli glavom s 5 m!

KL
Klaben
23:26 18.06.2012.

Raketa, ništa ti nisi kriv. Glavu gore, idemo dalje.Uvijek vjerni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije