Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šetnja

Olić: I sunce se pojavilo kad sam ja stigao u Rovinj

Hrvatska nogometna reprezentacija (1)
Foto: Ozren Maršić
1/4
25.05.2012.
u 13:42

– Evo, Jela i ja za naslovnicu. A što niste jutros došli, kad smo trenirali

Sve je bilo tradicionalno. Toliko puta smo pratili Bilićevu šetnju s igračima, ono kad ujutro uoči utakmice malo s igračima, nekih pola sata, protegne noge, da smo mogli predvidjeti neke stvari. Primjerice, da će Darijo Srna imati neku dosjetku.

– Evo, Jela i ja za naslovnicu. A što niste jutros došli, kad smo trenirali – dobacio je Srna kad nas je vidio s fotoaparatom.

Prije šetnje lakši trening u krugu hotela odradili su on, Modrić, Jelavić, Blažević te Ivica Olić i Danijel Pranjić, koji su u reprezentativni tabor stigli u prvom satu petka, nešto poslije ponoći.

Naravno, Luka Modrić i Vedran Ćorluka dio vremena, već tradicionalno, proveli su na mobitelu. Slično je bilo i s Ivanom Perišićem, taj se ne odvaja od iPhonea, po tome je poznat i u svojoj Borussiji, zaražen je igricama. Valjda nije prošao sve razine. Modrić, čini se, više ne igra Angry Birds, vjerojatno je prošao sve razine, i to s tri zvjezdice. To mu je bio plan kada smo o tome razgovarali prije nekih godinu dana.

Joe Šimunić također je našao shodnim nešto dobaciti.

– Nema nervoze, vidite – aludirao je Joe na napise o svojoj nervozi.

U šetnji rovinjskom ACI marinom nije bio nervozan, prošlo ga je to. Vidi se na njemu, ne treba naglašavati. Samo neka bude smiren, trebat će nam takav na Euru.

Olić je dugo vremena razgovarao s Nikom Kranjčarom. Temu ne znamo, ali Olić zrači vedrinom.

– I sunce je stiglo kad sam se ja pojavio u Rovinju – u svom će stilu Olić.

Pranjića u šetnji nije bilo. Nakon treninga dobio je nekoliko sati slobodno, momčadi se priključio na ručku.

– Obavlja neke administrativne sitnice, sve u dogovoru s izbornikom Bilićem – izvijestio je revni glasnogovornik Davor Gavran.

A Eduardo se pojavio sa steznikom na desnoj ruci. Na jednom od posljednjih treninga "obračunavao" se s lutkom na napuhavanje, ali ruke nije koristio. Lupao je, u stilu Cro Copa, "high-kickove", po onome što smo vidjeli lijevi mu je jači. A što je s rukom?

– Malo sam se laktao – smije se Eduardo.

Njegovo stanje objasnio je dr. Jurica Rakić.

– Dobio je udarac u ruku, ima malu oteklinu mekih tkiva pa smo mu stavili oblog. Očekujemo promptno poboljšanje njegova zdravstvenog statusa – rekao je Rakić.

 

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
15:45 25.05.2012.

\"A Eduardo se pojavio sa steznikom na desnoj ruci. Na jednom od posljednjih treninga \"obračunavao\" se s lutkom na napuhavanje, ali ruke nije koristio.\" _______________________________________________________________________________ Da, treba biti oprezan s tim lutkama. Hoće desnica nastradat u takvim situacijama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije