Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Navijači i turisti zadovoljni atmosferom i organizacijom Eura

Navijači (1)
Slavko Midžor/Pixsell
19.06.2012.
u 16:45

Gotovo su svi ispitanici izjavili da će posjet Poljskoj preporučiti svojim znancima

Više od 80 posto inozemnih navijača i turista pozitivno ocjenjuje organizaciju Eura 2012. u Poljskoj, a 81 posto najavljuje ponovni dolazak u tu zemlju, navodi se u rezultatima istraživanja koje je proveo PBS (Zavod za javna istraživanja) među strancima 8 i 10. lipnja u gradovima domaćinima turnira.

Isto tako gotovo su svi ispitanici izjavili da će posjet Poljskoj preporučiti svojim znancima. Gotovo 60 posto sudionika ispitivanja bilo je u Poljskoj prvi put, što u usporedbi s vrlo dobrim rezultatima ispitivanja potvrđuje značajan utjecaj organiziranja Eura na pozitivnu sliku Poljske.

Većina ispitanika, njih čak 91 posto, vrlo je dobro ocijenilo atmosferu u Poljskoj tijekom Eura. Prijevoz je pozitivno ocijenilo 77 posto inozemnih turista i navijača, a 85 posto smatra da se sigurno osjeća u Poljskoj.

Istraživanje pokazuje kako je 90 posto navijača pohvalilo atmosferu koja vlada u fun-zonama, a njih 86 posto – sigurnost,

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije