Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije igrača

Modrić: Dođite, idemo zajedno na Talijane!

Luka Modrić
Foto: Pixsell
1/10
10.06.2012.
u 23:33

Hrvatski igrači bili su, što je i razumljivo, oduševljeni nakon pobjede nad Ircima.

- Sve smo uradili što nam je šef rekao! Stisli smo ih, napravili niz šansi, pobijedili. Mogli smo pobijediti i uvjerljivije, no dobro je i ovako. Sad gledamo na tu utakmicu s Italijom da i tamo osvojimo tri boda pa da u miru idemo u treću utakmicu - istaknuo je strijelac jednoga gola Nikica Jelavić.

- Svi smo priželjkivali pobjedu, moramo biti sretni zbog pobjede, ali i naše igre. Bili smo bolji od prve do zadnje minute. Prije utakmice smo rekli da moramo odigrati na visokoj razini, i bili smo. Izgleda lagano, ali nije bilo. Svi smo dali sve od sebe - rekao je Modrić i dodao:

- Znali smo da nam mogu nauditi samo iz prekida. zabili su nam taj gol, ali nije nas uzdrmalo jer smo znali da smo bolji i da ćemo zabiti.

Modrić se obratio i navijačima:

- Navijači su bili fenomenalni, neka ih dođe što više protiv Italije.

Ivan Rakitić također je bio presretan zbog pobjede:

- Odigrali smo dobru utakmicu. Imamo se pravo opustiti ovu večer. Bilo nam je jako važno da otvorimo utakmicu tako kako smo otvorili. Nisu oni imali neke prilike. Zabili su iz prekida, što smo i znali da su opasni. No, igrali smo fenomenalno i pobijedili. Pozivam navijače da i dalje budu uz nas i neka dođu na Italiju.

Ključne riječi

Komentara 7

RB
rudimir bombardirovic
07:53 11.06.2012.

Sa ovakvom igrom, dostigli smo sinoć "krajnji domet" Hrvatskog nogometa. Ja ne znam kakvu su to utakmicu "novinari" gledali, ali ja sam vidio "jadan" nogomet. Žao mi je samo što će nas do sada "redovite mušterije" Talijani pregaziti, jer treba priznati, sinoć ništa nismo pokazali, samo nas je sreća spasila i do sada "najslabija" ekpa na "EURU" Irska.

OB
-obrisani-
08:00 11.06.2012.

Lijepa tekma i zaslužena pobijeda HR repke..Čestitke na super štartu Eura 2012 od slovenskih nogometnih navijača.

OB
-obrisani-
23:51 10.06.2012.

Hvala decki,zasluzena pobjeda... Ali jedno samo ,nemojte poletiti... Ostanite na zemlji hladne glave,znam ,vi ste profesionalci ali ipak.... step by step...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije