Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ TEREN U ITALIJI

Izbornik Ovčjih Otoka: Na ovome ne bi pasle ni naše ovce

Nogomet
Pixsell
08.09.2010.
u 08:16

Vodstvo nogometne reprezentacije Ovčjih Otoka požalilo se Talijanima na stanje terena na kojima su trenirali uoči jučerašnje kvalifikacijske utakmice za EP 2012. protiv domaćina.

Nakon što su bili razočarani terenom na kojem su trenirali u nedjelju, Talijani su im u ponedjeljak ponudili drugi teren, ali situacija je bila još gora. Oba igrališta pripadaju niželigašima iz okolice Firenze.

– Ni naše ovce ne bi pasle na ovakvom travnjaku, a napadač Christian Mouritsen ozlijedio se kada mu je noga zapela u jednoj rupi na terenu – rekao je izbornik Farskih Otoka Brian Kerr.

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
zekinho
17:36 08.09.2010.

do kud su talijani dogurali da se i farskih otoka boje pa ih na svaki način pokušavaju onemogućit u osvajanju bodova...hahaha.... calcio... pih....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije