Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA MU TRAGA

Irski navijač nestao u Poljskoj

španjolska-irska (1)
DPA/Pixsell
19.06.2012.
u 18:56

Dvadesetjednogodišnjeg Jamesa Nolana prijatelji su posljednji put vidjeli u baru u Bydgoszczu blizu Gdanjska, otad mu se gubi svaki trag

U poljskom gradu Bydgoszczu nestao je navijač irske reprezentacije James Nolan. Dvadesetjednogodišnjak iz Blesingtona posljednji put viđen je u nedjelju rano ujutro u Bydgoszczu na sjeveru Poljske, nakon utakmice Europskog prvenstva između Irske i Italije.

Posljednji put viđen je u jednom baru, a da je nestao, njegovi su prijatelji shvatili tek kada su se vratili u hotel. Policiju su pozvali jer im se nije javljao na mobitel.

Policija je počela s detaljnom potragom, a veleposlanik Irske Judyn Hatchins otputovao je u Bydgoszcz kako bi pomogao u potrazi.

Prema riječima veleposlanika, Nolan i grupa od deset irskih navijača stigli su tijekom vikenda u Bydgoszcz na putu iz Gdanjska u Poznanj, gdje je njihova reprezentacija igrala utakmice protiv Hrvatske i Španjolske. Hatchins je dodao da su se navijači rastali tijekom noći i kada su se ponovo sastali, shvatili su da nema Nolana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije