Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Hrvatski navijač poginuo nakon sinoćnje utakmice s Italijom

navijači, Zadar (1)
Filip Brala/Pixsell
15.06.2012.
u 09:24

Nesretni navijač slavio je remi Hrvatske i Italije u Frankfurtu, ali je u jednom trenutku ispao iz automobila i preminuo

Hrvatski navijač (22) poginuo je noćas u Frankfurtu. Nesretni navijač slavio je remi Hrvatske i Italije u Frankfurtu, ali je u jednom trenutku ispao iz automobila i preminuo.

Slučaj je u petak ujutro potvrdila i frankfurtska policija koja je objavila da je mladić ispao kroz prozor automobila te glavom udario u pločnik. Unatoč brzoj medicinskoj intervenciji, nije mu bilo spasa. Umro je ubrzo nakon što je dovezen u bolnicu.

Poginuli mladić rođen je u Frankfurtu na Majni. Ima hrvatsko, a ne njemačko državljanstvo. U trenutku nesreće s njim su u vozilu bila još četvorica mladih Hrvata. Sve se zbilo oko 20.10 sati nedaleko kafića Millenium, u frankfurtskoj četvrti Bornheim, u kojem su brojni hrvatski navijači organizirano pratili prijenos utakmice. Nesretni 22-godišnjak sjedio je na otvorenom prozoru iza suvozača. Kako je izgubio uporište i ravnotežu i pao unatrag, ostaje nejasno. Alkotest vozača Passata nije pokazao znakove konzumiranja alkohola, za razliku od poginulog čiji test je pokazao da je bio pod utjecajem alkohola, navodi policija.

Vožnja u povorci hrvatskih navijača sinoć u Frankfurtu završila je još jednom prometnom nezgodom koja, srećom, nije imala posljedica. Naime, jedan 18-godišnji Hrvat izgubio je nadzor nad svojim vozilom BMW, prešao je stazu i zabio se na suprotnoj strani u drvo. Šteta na vozilu je potpuna.

 


Komentara 55

PE
Pegaz
10:41 15.06.2012.

krle, Vidi pod "demagogija" i mazanje očiju navodnim domoljubljem.

Avatar sofist
sofist
10:47 15.06.2012.

Svaka čast Eugen

DU
Deleted user
10:29 15.06.2012.

Pegaz Vidi pod karamba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije