Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crne prognoze

Gatara Fatima: Hrvatska će izgubiti od Italije

'13.06.2012., Prenociste crvenog kriza, Zagreb - Fatima Dedic gatala je iz bjelog graha, te prognozirala poraz Hrvatske protiv Italije od dva gola i neodluceno protiv Spanjolske.  Photo: Marko Prpic/P
'Marko Prpic/PIXSELL'
14.06.2012.
u 08:28

– Dečki će se protiv Italije dobro boriti, no brzo će im azzurri slomiti krila. Španjolskoj ćemo zabiti gol – kaže Fatima Dedić

Današnji sraz s Talijanima nikako neće proći dobro ako je vjerovati zagrebačkoj gatari Fatimi Dedić, koja od svoje 12. godine prognozira budućnost.

– Azzurri će pobijediti Hrvatsku, a najmanje dva gola zatrest će mrežu Stipe Pletikose – tvrdi ta vremešna 80-godišnja gatara koja uz pomoć 41 zrna bijelog graha može, tvrdi, vidjeti što nas čeka u bližoj ili daljoj budućnosti.

Njezine "poglede u budućnost" danas koriste mnogi Zagrepčani, a među njima je bio i Stjepan Mesić, kojem je prognozirala da će biti hrvatski predsjednik. Fatima uvjerava kako rijetko griješi kad gleda u budućnosti, pa i kada su u pitanju nastupi naše reprezentacije na Euru.

– Dečki će se dobro boriti, bit će jako motivirani, no Italija će im slomiti krila – iščitava iz graha gatara Fatima.

Ujedno poručuje da nas bolje vijesti ne očekuju ni u ogledu sa Španjolcima.

– Dat ćemo jedan gol, primit ćemo jedan gol, mislim da će biti remi – prognozira Fatima.

Žao joj je što se Hrvatska neće rezultatski proslaviti u Poljskoj te će već nakon utakmice sa Španjolcima pakirati kovčege za povratak.

– U igri za pobjednika Eura ostaje Italija, koja će svakako pobijediti na kraju natjecanja – poručuje Fatima koja ne skriva svoje simpatije prema talijanskoj nogometnoj reprezentaciji.

Osim što im je prognozirala večerašnje slavlje, ističe da je upravo grah njih odabrao za nove pobjednike Europskog nogometnog prvenstva.

Komentara 43

OB
-obrisani-
08:34 14.06.2012.

Pijem kavu i ova mi pokvari ugođaj.. E Fatima,Fatima Ajmoooooo Hrvatskaaaaaaaaaaaaa!!!!!

MA
maraton
08:36 14.06.2012.

Je li ovo "beli Zagreb grad"

32
321961
19:11 14.06.2012.

valjda ce se tvoje gatke i ostvarit bar se nadam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije