Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples milijuna

Ćorluka u Lokomotivu, Mandžina cijena skače, Modrić ide iz Spursa

Reprezentacija tuga (1)
Pixsell
19.06.2012.
u 20:37

Mandžukić teško može pristati igrati za manje od dva-tri milijuna € po sezoni

Velika je bol naših igrača zbog ispadanja s Eura, ali vrijeme liječi sve rane, preživjet će oni i ovo. Kad su se vratili u život nakon Turske, onda će Španjolsku i Italiju puno lakše preboljeti. A pred mnogima je sada važno pitanje rješavanja svojih karijera. Niko Kranjčar već je u Dinamu Kijev, a sada će glavni pikovi brojnih klubova biti Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Mario Mandžukić.

Ostvarene mu želje


S tim da su, poslije prikazanog na Euru, akcije porasle i Gordonu Schildenfeldu i Ivanu Striniću. Iz više izvora potvrđeno nam je da će s Bilićem u njegov Lokomotiv krenuti Vedran Ćorluka. U Tottenham je još prije četiri dana stigla ponuda iz Moskve vrijedna 6,5 milijuna eura. Bilić je slegnuo ramenima.

– Rekao sam predsjednici svoje želje, nisam govorio o imenima. Nisam se previše bavio Lokomotivom, rekao sam da su me ovi moji igrači vezali svojom osobnošću, karakterom da bih ih sve preselio u Moskvu. Znam da to nije moguće i ovo je jedan od načina kako im zahvaliti – kazao je Slaven.

Znači, nije znao da Lokomotiv želi Ćorluku.

>> Koje su kombincije oko transfera naših najatraktivnijih igrača čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Komentara 9

OB
-obrisani-
07:50 20.06.2012.

Dosada su dečki iz HR repke badava ginuli, krv i znoj davali za ta 4. boda na Euro 2012 a sada dojdu na red penezi i bolji ugovori.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:13 20.06.2012.

Schildenfeld me oduševio protiv Španjolske, definitivno njegova najbolja utakmica za reprezentaciju. Ćorluka je također bio jako dobar. Modrić je u drugom poluvremenu pokazao visoku klasu, a ona asistencija Rakitiću je jedan od najboljih poteza prvenstva. Pranjić je bio odličan dok ga nije izvadio. Mandžukić se potvrdio kao naš prvi napadač. Sve u svemu, ima dosta razloga za zadovoljstvo.

MA
Markoc
21:20 19.06.2012.

Hvala na dobrom nogometu, koji ste prikazali na Euru. Svim igračima želim da se dobro odmore i provedu vrijeme, sa obitelji, prijateljima i djevojkama u domovini. Mislim da će velika većina naših igrača , igrati bitne uloge u klubovima. SSSSSSSSSSRRRRRRRRREEEEEEETTTTTTTTNNNNNNNOOOOOO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije