Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Bilića izljubio navijač: Bilo je kao u Istanbulu!

Slaven Bilić (1)
Foto: Slavko Midžor, Goran Stanzl / Pixsell
1/16
10.06.2012.
u 23:18

- Ako ću cjepidlačiti, uvijek može bolje. Ali ja sam zadovoljan, jer smo poštovali plan u potpunosti - rekao je Bilić.

Izbornik Slaven Bilić bio je iskren.

- Mi smo se spremali za Irce, malo za Italiju, za Španjolsku nimalo. Utakmica je bila dobra i za neutralne promatrače. Jako sam zadovoljan kako smo igrali, pridržavali smo se plana. I zaslužili pobjedu koja nam puno znači - ustvrdio je Slaven Bilić.

- Radio sam kroz pripreme maksimalno, pripremao se za Euro. Rekao sam da jedva čekam da to počne. Želio sam dati sve od sebe i uspio sam - rekao je junak Mandžukić.

- Bilo je kao u Istanbulu. Gol smo primili iz naše greške jer nismo držali zonu. Do pola gola smo bili gusti, od pola gola prostor su pokrivala samo dva igrača. No, to je njihov forte, oni će svakome napraviti probleme iz prekida ili poludistance. Nemoguće je anulirati da ne bude ni jedna njihova šansa. Na vrijeme smo poništili njihov gol. No, da nismo dali tada, imao sam osjećaj da ćemo ga zabiti. Jednostavno smo bili bolji - istaknuo je naš izbornik.

- Italija je, ja to već dugo govorim, igrala baš kao i u kvalifikacijama, ni bolje ni gore. Ta Italija nema veze s obranom i catenacciom, ovo je moderna Italija. Oni su fenomenalni. Prandelli ih je odlično psihološki pripremio, da se ne osjeti ona afera. Dobili su dodatnu injekciju s bodom protiv Španjolaca, ali ti Španjolci će se mučiti i protiv nas i protiv Iraca - smatra Bilić.

- Ako ću cjepidlačiti, uvijek može bolje. Bolje smo mogli čuvati loptu, ali zato sam i stavio Rakitića, Perišića, Vukojevića i Modrića u vezu. Utakmice sa Španjolskom i Italijom bit će drugačije, ali oni nam i više odgovaraju - zaključio je izbornik Bilić.

Dodajmo kako je izbornika nakon sučeva zvižduka na travnjaku izljubio i jedan navijač...

Komentara 2

C5
c523h231
23:44 10.06.2012.

Kada bih moga porucio bih nasim momcima da...ovu utakmicu zaborave sto prije i sve svoje misli usmjere na sljedecu protiv italije.Prilka za drugi krug im stoji pred nosom i to treba iskoristiti inace do sljedece mnogi od njih vise necee biti tu.Zato za utakmicu protiv italijana sve svoje snage usmjeriti na pobjedu i tome teziti od prve minute.Za vrijeme tekme ne nasijedati na provokacije i niske udarce jer u tome nisu ni do koljena talijanima.Gledao sam danas i italijane kao momcad su daleko bolji od irske ali i mi mozemo biti bolji.Italijani imaju vise igraca koji su stalno opasni po gol prije svih De Napoli,Casano...u obrani im je Rossi stup koji ne preza ni od najgrubljih faulova ali inace po meni nasi su bolji uz uvijet da krenu u utakmicu puni samopouzdanja i hrabrosti.

CH
CH2710
11:21 11.06.2012.

. Taj koji je Bilića cmoknuo na usta je vjerojatno došao - iz Splita :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije