Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro 2012.

Bilić: Stručnjaci s televizije nisu primijetili promjenu taktike

\'20.02.2011., hotel Westin, Zagreb - Nakon izvanredne skupstine Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je za predsjednika izabran Igor Stimac, novi predsjednik odrzao je konferenciju za novinare.  Phot
Zeljko Hladika/PIXSELL
15.06.2012.
u 12:47

Sasvim je jasno da je Bilićeva "packa" bila upućena Igoru Štimcu koji je bio sukomentator Dragi Ćosiću.

Nakon remija Hrvatske i Italije izbornik Slaven Bilić u studiju je komentirao utakmicu. Govorio je o promjeni taktike u drugom poluvremenu, a onda malo "bocnuo" budućeg izbornika reprezentacije Igora Štimca.

– Nije mi jasno kako stručnjaci na televiziji nisu primijetili da smo u 2. poluvremenu promijenili sustav i zaigrali 4-2-3-1 – rekao je Bilić za HRT.

Sasvim je jasno da je Bilićeva "packa" bila upućena Igoru Štimcu koji je bio sukomentator Dragi Ćosiću.

Ključne riječi

Komentara 9

XY
xyzzyx
12:59 15.06.2012.

Kakav ti stručnjak treba da ti veli da ne valjaš, ako primite gol i igrate prvo poluvrijeme kao da hoćete sami sebe pobijediti..

PI
piranha
13:04 15.06.2012.

Dasoviću,Maršiću i tendeciozni Večernjače.Toliko ste Igoru Štimcu u guzici da ste ipak stavili sliku njegova brata Damira.Toliko o profesionalnosti.A o Berluskonijevoj pudlici Bobanu neću čak niti trošiti riječi.

Avatar ahilezz_77
ahilezz_77
14:36 15.06.2012.

cim stimac sjedne za klupu REPKE mi padamo istog momenta iz TOP10

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije