Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljni građani odlučili

Vladimir Putin: Brexit je rezultat arogancije britanske vlasti

Vladimir Putin
Foto: Reuters
1/4
26.06.2016.
u 16:00

- Razumijem zašto se ovo dogodilo, ali potrebno je znati da nitko ne želi hraniti i subvencionirati slabije ekonomije - smatra Putin.

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin u petak je na summitu u Uzbekistanu kazao da je rezultat Brexita "ništa više no dokaz arogancije i površnog pristupa britanskog vodstva problemima koji su od vitalne važnosti za njihovu zemlju, ali i Europu".

Razumijem zašto se ovo dogodilo, ali potrebno je znati da nitko ne želi hraniti i subvencionirati slabije ekonomije. Ljudi su očito nesretni, sudeći po sigurnosnim problemima koji su se pogoršali nakon priljeva migranata - nastavio je Putin. 

Smatra da su Britanci sami glasali za budućnost svoje zemlje, a Rusija se u to ne planira miješati. 

- Nismo napravili dovoljno da uvjerimo građane o pogodnostima Europske unije - komentira Sadiq Khan, gradonačelnik Londona za Time

- U ime 27 zemalja članica tvrdim da nadalje ostajemo u ovom broju, a da je Europska unija okosnica za našu budućnost - zaključuje predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk.

Komentara 17

Avatar lvan12
lvan12
17:38 26.06.2016.

Otkad je Donald Tusk Poljski premijer??

DU
Deleted user
16:46 26.06.2016.

Stvarno je covjek u pravu !! Jbs narod koji vozi jednom stranom a cijeli svijet drugom!

Avatar dr.pavelic
dr.pavelic
19:06 26.06.2016.

Hvalaa Britaniji sto su otisli ...Eu je sad cistija.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije