Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA

Parlament daje glas građanima: Kakva budućnost očekuje Europu?

europski parlament
Foto: Reuters/PIXSELL
21.03.2017.
u 15:07

'Rasprava o budućnosti Europe namijenjena je građanima, od građana'

Ukupno 751 građanin EU-a pozvan je u sjedište Europskog parlamenta u Bruxellesu kako bi raspravljali o današnjim i budućim izazovima. Na dnevnom naći će se nezaposlenost mladih, globalizacija, sigurnost, klimatske promjene i EU nakon Brexita.

Konferenciju pod nazivom Parlament građana otvorit će predsjednik Antonio Tajani, a raspravu će moderirati potpredsjednica Mairead McGuinness

- Rasprava o budućnosti Europe namijenjena je građanima, od građana. Europski parlament, jedina izravno birana institucija, ugostit će 751 Europljana spremnih na razgovor i iznošenje ideje o našoj zajedničkoj budućnosti. Naša je kuća uvijek i njihov dom -  poručio je predsjednik.

Raspravu pratite UŽIVO

>> 'Zemlje EU-a trebale bi smanjiti socijalne naknade za migrante iz ostalih članica'

>> 'Treba ozbiljno shvatiti Trumpove komentare, trgovinski rat bio bi štetan za obje strane'

Ključne riječi

Komentara 5

PA
pavel1001
16:07 21.03.2017.

nadam se,nikakva!

AA
aabbcc
23:21 21.03.2017.

EU parlament je zabrinut za svoju buducnost a narod ce prezivjeti i bez njih pa makar i gladan..

GO
goran2hr
17:13 21.03.2017.

Kada bi ih stvarno zanimalo mišljenje građana, davali bi referendume redovno i to za svako važnije pitanje. Ali, oni su protiv referenduma, a ovo je samo performans i bacanje magle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije