Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon unije

U prekograničnu suradnju Srbije i RH Unija ulaže 34 milijuna eura

Europska unija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
26.08.2015.
u 11:00

Projekti koji će se financirati tiču se javnog zdravstva i sustava socijalne skrbi, zaštite okoliša, održivih izvora energije, prekogranične suradnje u turizmu i povećanje tržišne konkurentnosti

Europska unija planira investirati 34 milijuna eura u projekte prekogranične suradnje u Hrvatskoj i Srbiji, objavila je jučer Europska komisija u Bruxellesu.

Financiranje pokriva četiri hrvatske županije (Osječko-baranjsku, Vukovarsko-srijemsku, Brodsko-posavsku i Požeško-slavonsku) te pet okruga u Republici Srbiji (Sjevernobački, Zapadnobački, Južnobački, Srijemski i Mačvanski).

Projekti koji će se financirati tiču se javnog zdravstva i sustava socijalne skrbi, zaštite okoliša, održivih izvora energije, prekogranične suradnje u turizmu i povećanje tržišne konkurentnosti kroz umrežavanje poduzeća.

>>EK optužila Sky i Hollywood jer želi rušiti granice za gledanje filmova

>>Španjolska kažnjena zbog manipuliranja deficitom

Komentara 4

Avatar hr.granicar
hr.granicar
13:52 26.08.2015.

to je politika pozurika kad su u pitanju novci a sto narod nije spreman to nista

PI
pistaljka
00:26 29.08.2015.

Čista politička i demagoška prostitucija - aiding and abetting, kako Englezi kažu.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
01:42 27.08.2015.

ups... pa to su sve hr teritoriji ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije