Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU smjernica

Šok-terapija za pušače

cigarete
Foto: screenshot/Deutche Welle
06.05.2016.
u 10:00

Smjernica nije samo pravomoćna, nego je i sporna.

Od kraja svibnja na pakiranjima cigareta u cijeloj Europi bi se trebale naći šokantne fotografije koje ukazuju na štetnost pušenja i rizike za zdravlje pušača. To je nova smjernica EU-a. Ona može stupititi na snagu, tvrdi Europski sud. Smjernica nije samo pravomoćna, nego je i sporna. 

>> Hoće li se manje pušiti ako ne bude reklama za cigarete?

 

Ključne riječi

Komentara 2

RM
rmd3
06:51 09.05.2016.

Nemam ništa protiv ovakvih stvari ako će se primjenit na sve što šteti čovijeku, pa krenimo s najvećim štetnostima čoviječanstva 1-auti na fosilna goriva ,uništavaju zdravlje ljudi već 100g di su slike kad se kupuje auto na fosilna goriva smijernice kolko je to štetno?Nema ,kapitalističke svinje i mediji o tome šute naravno.2-tvornice koji zagadjuju čovijekov okoliš već 100 g ,di su slike na proizvodima koje te tvornice proizvode i opis koje organe truju čovijeka ,3-GMO(Monsanto)karcinomni proizvodi, di su etikete na proizvodima od GMO a?, koji dokazano potječu karcinome koje kakve,naravno da tog nema od ovih zapadnjačkih propagadnih medija.4-naftna industrija zagadjuje i ubijaju ljude već 100 g di su etikete na uljima ,antifrizima itd..proizvodima da se pokaze kolko su morskog života ubili svojim ekološkim katastrofama.A sad samo stavljate etikete na duhan ?,stavljajte na sve stoka kapitalistička a ne samo na cigarete, keljite na svako zlo koje ste proizveli da uništava čovijeka a di su etiketa na proizvodnju oružja na keljite naljepnicu na oružje,UBIJA: pa malo Sirije,Hrvatsku,Irak,Libiju,Afganistan,Vijetnam,Kongo itd itd malo smrti na keljite na oružje da se vidi šta ono radi po svijetu stoka kapitalistička.Napravite naljepnice za politicku plljačkašku gamad pa im nakeljite na čelu da SE ZNA ko je ubijo čovijeka na pljačkaški način.

DU
Deleted user
08:42 16.05.2016.

Nema dovoljno šokantne akcije protiv pušenja. Bolje da malo pišete o tome koliko ćemo mi građani Hravtske platiti zato što naši službenici kasne s donošenjem novih propisa o duhanu i duhanskim proizvodima?? Vjerojaqtno nisu dovoljno plaćen pa im se nee da. Madžari su plaćali 15 tisuća eura po danu kašnjenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije