Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wolfgang Schaeuble

Njemački ministar financija: Grčka Vlada treba vremena, no ispunit će zahtjeve

Wolfgang Schauble
Reuters/PIXSELL
01.03.2015.
u 10:56

Scheuble je rekao kako se političari, kada dođu na vlast, "suoče sa realnošću".

Njemački ministar financija Wolfgang Schaeuble rekao je u da nova grčka Vlada, u kojoj većinu ima radikalna ljevičarska stranka Syriza, treba "malo vremena", no da je posvećena uvođenju neizbježnih reformi za rješavanje dužničke krize.

- Grčka Vlada ima snažnu javnu potporu - rekao je Scheuble u intervju njemačkim novinama Bild am Sonntag te dodao kako vjeruje da će Grci provesti potrebne mjere, uvesti učinkovitiji porezni sustav i na kraju ispuniti ono što su i potpisali.

- Treba dati malo vremena novoizabranoj vladi - rekao je Scheuble i dodao kako se političari, kada dođu na vlast, "suoče sa realnošću".

>>'Bogati će morati plaćati dodatni porez bude li potrebno'

>>Grci na ulicama nakon tri tjedna Syrizine vlasti

Komentara 11

L0
luena 01
11:34 01.03.2015.

81% Njemaca je u anketi jasno reklo da ne vjeruje Grckoj ni da ce ispuniti potpisano ,ti si jedan od 18% koji vjeruje...

MA
Marko1337
11:39 01.03.2015.

Sa ovom vladom Grčka će padati sve dublje u propast. Grčkoj treba vlada koja će osvijestiti svoj narod da samo sa radom, štednjom i pravnom državom mogu spasiti svoju zemlju od propasti. Na žalost sa ovom partijom mi smo na sličnom putu propasti. No dok se još nađe netko da nam daje kredite guramo glave u pijesak, a kada nam više ne daju kredite, biti će prekasno. Najgoru ulogu u tome imaju partijski mediji, koji neprestano šire partijski optimizam propasti

Avatar emilsalis
emilsalis
13:28 01.03.2015.

zašto je Šeuble u invalidskoj stolici ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije