Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Maletić: Neću se kandidirati za predsjednicu HDZ-a

Ivana Maletić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
29.06.2016.
u 12:09

Puno su važniji predstojeći parlamentarni izbori, naglasila je Ivana Maletić

Potpredsjednica HDZ-a i zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić potvrdila je danas da se neće kandidirati za predsjednicu HDZ-a, istaknuvši kako će svu energiju, kao predsjednica HDZ-ova stranačkog povjerenstva za izradu izbornog programa, usmjeriti na predstojeće izvanredne parlamentarne izbore.

- Razmišljala sam kako bi bilo dobro da se kandidiram i u kampanji razmjenjujemo nove ideje i drugačije programe. No, shvatila sam da je premalo vremena za unutarstranačku utrku kako bi mogli kvalitetno obići zemlju i sve naše članstvo. Za to treba uobičajena kampanja - kazala je Maletić Hini upitana za razloge odustajanja od kandidature za predsjednicu HDZ-a. 

Puno su važniji predstojeći parlamentarni izbori, naglasila je, dodavši kako će svu svoju energiju usmjeriti na predstojeće izbore.

- Odlučila sam se fokusirati na to - istaknula je potpredsjednica HDZ-a Maletić.

Od kandidature za predsjednika HDZ-a ranije su odustali i Oleg Butković i Tomislav Tolušić, čija su se imena kao mogućih kandidata navodila u medijima.

Izbori za novog predsjednika HDZ-a po načelu "jedan član - jedan glas" održat će se 17. strpnja, a svoju kandidaturu do sada je javno najavio samo europarlamentarac Andrej Plenković.

>> Koga su izabrali u najuži tim za kampanju i tko će na teren? Evo tko će voditi izborne stožere!

>> Plenković već zauzeo gard novog šefa HDZ-a

Komentara 32

KA
kasio
12:26 29.06.2016.

Nove ideje od bljutavog europskog birokrata….ovo je vec pocelo biti smijesno.

SI
siskic
12:44 29.06.2016.

i bolje za hrvatsku.

DR
drugPlenky
12:35 29.06.2016.

Pa zar si i na trenutak pomislila da bi mogla biti kandidat, bogek moj dragi bogek kud ovaj svet ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije