Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice Brexita

Britanci na odmoru u Grčkoj ne mogu razmjeniti funte za eure

Foto: Reuters
1/7
24.06.2016.
u 21:20

Matt Rooney, turist iz Nottinghama odsjeda u odmaralištu Blue Lagoon na otoku Kos, a po dolasku na recepciju jutros je, uz ostale goste, obaviješten da se novci ne mogu razmjeniti

Turisti iz Velike Britanije koji upravo putuju Grčkom nisu u mogućnosti zamjeniti funte za eure jer odmarališta ne posjeduju službeni tečaj iz središnje banke, kako javlja ITV.

Matt Rooney, turist iz Nottinghama odsjeda u odmaralištu Blue Lagoon na otoku Kos, a po dolasku na recepciju jutros je, uz ostale goste, obaviješten da se novci ne mogu razmjeniti.

- Počelo je! U Grčkoj smo, ne možemo razmjeniti novac, niti ga podići na bankomatima - napisao je Rooney na Twitteru. Neki od gostiju frustrirani su ishodom referenduma jer nisu očekivali takav rezultat. 

- Dragi gosti, želimo Vas obavijestiti da trenutačno ne možemo zamijeniti britanske ili škotske funte budući da nemamo službeni tečaj iz središnje banke. Hvala na razumijevanju! - stoji na natpisu grčkog odmarališta.

Uzrok novonastalog problema najavljeni je izlaz Velike Britanije iz Europske unije te povlačenje Davida Camerona sa pozicije premijera. 

>> Velika Britanija izlazi iz EU! Tusk: Razgovarat ćemo o procesu rastave. Dio građana slavi, drugi su šokirani: 'Kako ću ovo objasniti francuskim prijateljima?'

Komentara 12

AR
aris2
22:56 24.06.2016.

ima li šanse da i euro padne prema kuni? da mi padne rata kredita. zna li netko? da pričekam sa prebijanjem s kunskim?

Avatar bambus
bambus
02:15 25.06.2016.

...kod mene mogu,,,,,ne traumatizirajte......

KN
knezevic3d
06:15 25.06.2016.

hahahaha to im je pocetak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije