Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prioriteti

Zrinka Cvitešić: Imam 35 godina, a još nemam krov nad glavom

zrinka cvitešić
Foto: Promo
1/7
26.08.2014.
u 20:53

Nije da nisam zarađivala, ali nekako je moj izbor bio da do nekih tridesetih putujem po svijetu, upoznajem nove kulture, družim se s ljudima..

Zrinka Cvitešić postigla je zavidnu glumačku karijeru i uvijek je birala uloge u koje vjeruje pa zato danas "nema krov nad glavom".

Požalila se malo na svoj status u intervju koji je dala Dnevnom avazu, a nakon posjeta filmskom festivalu u Sarajevu.

– Kada shvatim da imam 35 godina i da nemam svoj krov nad glavom, onda se zapitam je li baš tako trebalo biti. Ali kada se ujutro probudim i kada se pogledam u ogledalo i vidim ono što želim vidjeti i stojim iza toga sto posto i s dvije noge na zemlji, onda mi je sve savršeno, kazala je naša glumica koja je za ulogu u mjuziklu Once dobila kazališnog Oskara, nagradu Olivier.

– Nije da nisam zarađivala, ali nekako je moj izbor bio da do nekih tridesetih putujem po svijetu, upoznajem nove kulture, družim se s ljudima, nastavila je Zrinka.

Vezu s nogometašem Nikom Kranjčarom ipak nije željela komentirati.

>>Zrinka Cvitešić u tri izdanja izgleda najbolje do sada

>>Otvaranje počelo sevdalinkom, a Zrinka Cvitešić bila je glavna zvijezda

Komentara 11

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
21:52 26.08.2014.

Snaćeš se ti, ne bojimo se mi za takve,,,,,,,nego reci ti nama jel ti to možda onako javno žicaš stan od grada, kao ono zaslužna građanka, kulturna umjetnica i te fore.....biće da je to, nema šta drugo bit.......

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:13 26.08.2014.

Kupi si pa ćeš imati.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
21:29 26.08.2014.

He a ja imam još ohoho više godina i uvijek sam dobro zarađivao, međutim bio je rat i mnogima je trebalo pomoći pa eto krov nemam niti danas svoj. Palo mi na pamet ako se nas dvoje udružimo šanse su nam duplo veće. Zrinka što kažeš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije