Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kompas za ljubav'

Željko Samardžić ubrzo nastupa u Lisinskom

željko samardžić
Foto: PR FOTO
21.04.2015.
u 12:20

Miljenik ženske publike Željko Samardžić će 10. svibnja 2015. prvi put u svojoj 30 godina dugoj glazbenoj karijeri održati koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Miljenik ženske publike Željko Samardžić će 10. svibnja 2015. prvi put u svojoj 30 godina dugoj glazbenoj karijeri održati koncert u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Glazbenik koji svoju kvalitetu već tri desetljeća iznova potvrđuje rasprodanim koncertima i rado slušanim pjesmama, a bez problema puni sve arene i dvorane u Hrvatskoj i regiji, ovog će se puta svojoj vjernoj publici predstaviti u nešto intimnijem izdanju.

Publika će ponovo moći uživati u svevremenskim hitovima poput "Stari lav", "Ne daj da te rade", "Devet hiljada", "Ostala si uvek ista", ali i novijim pjesmama poput "Zaustavite januar" koja je u rekordnom roku pokorila regiju. Ne propustite vječne hitove pjevača kojemu osmjeh ne silazi s lica - 10.05.2015., Željko Samardžić u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski!

Ulaznice se od danas nalaze U PRODAJI - na blagajni dvorane i putem sustava www.ulaznice.hr

>>Željko Samardžić: Vjenčanje Đokovića i Jelene mi je najljepši događaj u karijeri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije