Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan incident

Joksimović kandidatkinji X Factora: Ako mi lažeš u lice, neću raditi s tobom!

x factor
Foto: RTL televizija
1/2
28.04.2015.
u 09:40

U sinoćnjoj emisiji 'X Factor Adrie' srpski pjevač obrušio se na jednu od kandidatkinja jer nije htjela komentirati nastup svoje kolegice

Dan nakon što je izazvao bijes publike jer je 16-godišnjeg kandidata oštro iskritizirao zbog viška kilograma Željko Joksimović ponovo se našao na meti kritika. U sinoćnjoj emisiji "X Factor Adrije" srpski pjevač obrušio se na jednu od kandidatkinja jer nije htjela komentirati nastup svoje kolegice. 

Naime, nakon nastupa Sonje Čoko Joksimović je zamolio djevojke koje su prošle u daljnje natjecanje da komentiraju njezinu izvedbu. I dok se većina složila kako je nastup bio prosječan, Milica Lojić suzdržala se od komentara uz napomenu kako to nije njezin posao jer ona nije član žirija.

Njezina reakcija zasmetala je Joksimoviću koji ju je zamolio da napusti show.

- Želio sam da budu iskrene, a ona to nije bila - objasnio je pjevač i dodao kako nije važno dobro pjevati. -Bitno je kakav si čovjek - zaključio je Joksimović.

Nakon što ju je izbacio iz X Factora Joksimović je Milicu ponovo pozvao na pozornicu i upitao zna li zašto ju je poslao kući. Djevojka je odgovorila da ne zna što je razbjesnilo pjevača koji je zaključio kako opet nije iskrena. 

Ovakvo Joksimovićevo ponašanje šokiralo je ostale članove žirija, ali i produkciju koja je srpskom pjevaču rekla kako je izbacivanje kandidatkinje unatoč tome što nije popunio sve stolice bio presedan koji se ne smije ponoviti.

>>Joksimović šokirao gledatelje X factora! Je li pretjerao?

>>Natjecateljici X factora pozlilo i pala u nesvijest na pozornici

Komentara 11

ĆA
ćaćaća
11:10 28.04.2015.

u žiriju srbi i jugoslaveni..stara jugo škola s dominacijom srba..to nas čeka u "regijonu"..

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
14:20 28.04.2015.

...sve je to od lošeg koka(v)ina... ;)

MA
MarioG
11:32 28.04.2015.

Yu-faktor :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije