Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lažna dojava

Zbog dojave o bombi prekinut koncert Nede Ukraden na Viru

Neda Ukraden
Foto: Andrej Damjanović
1/3
21.08.2016.
u 14:14

Sat vremena kasnije objavila je kako se koncert neće održati te se više tiuća Nedinih obožavatelja razišlo

Zbog dojave o postavljenoj bombi sinoć oko 22 i 30, nakon samo pola sata koncerta na virskom Trgu svetog Jure pred oko sedam-osam tisuća ljudi, Neda Ukraden povukla se s bendom s pozornice.

Sat vremena kasnije objavila je kako se koncert neće održati te se više tisuća Nedinih obožavatelja razišlo, javio je sinoć Virski list na Facebooku.

Kada su se svi razišli te je policija osigurala prostor, policijski pirotehničari pretražili su pozornicu i neposrednu okolinu, no bomba ili bilo kakva eksplozivna naprava nije pronađena. 

>>Najbolji festival u regiji oduševio posjetitelje!

Komentara 16

YE
yelahiah
17:13 21.08.2016.

Nedi Ukraden koncert hahahahahaaaa

DU
Deleted user
14:43 21.08.2016.

Dali nama trebaju srbi i njihove pevaljke,politicari srbi u hrvatskoj ,SPD .Mesic,Pusići,Trešelić i ostala bagra koja blati hrvatsku i pljacka,one way ticket to Srbia.

SE
sestrićna
09:45 22.08.2016.

zabraniti srbadiji nastupe po hrvatskoj i uveste obvezno vize...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije