Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
33 kategorije

Završio je prvi krug glasanja za 23. Porin, proglašenje nominacija 15. veljače

porin
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
08.02.2016.
u 17:43

Tko je u 2015. godini imao najbolja glazbena ostvarenja bit će poznato na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija kada će se objaviti tko je među 1515 prijava ušao u finalni krug glazbene nagrade.

U proteklih tjedan dana Porinovi glasači birali su svoje favorite u 35 kategorija. Glasovi su se zaprimali do 7. veljače u ponoć i sinoć je službeno završio prvi krug odabira najboljih za hrvatsku glazbenu nagradu. Sljedećih nekoliko dana prebrojavat će se on - line glasovi i oni koji su pristigli poštom.

Birači su u 33 kategorije birali po troje nominiranih, a u preostale dvije, za Pjesmu godine i Album godine, njih petero. Radi se o dvije najprestižnije i najatraktivnije kategorije pa pred glazbenom zajednicom nije bio nimalo lak zadatak odabrati najbolje među njima.

Tko je u 2015. godini imao najbolja glazbena ostvarenja bit će poznato na svečanoj ceremoniji proglašenja nominacija kada će se objaviti tko je među 1515 prijava ušao u finalni krug glazbene nagrade. Proglašenje nominacija za 23. izdanje Porina održat će se u ponedjeljak, 15. veljače s početkom u 18:00 sati u prostorijama novootvorenog zagrebačkog ‘coworking’ prostora HUB385 na adresi Petračićeva 4.

>>Ove godine čak 175 skladbi u konkurenciji za Pjesmu godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije