Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi singl

Zavirite prije premijere – Lana Jurčević u oskudnom izdanju snimila spot za 'Hollywood'

lana jurčević
Foto: Facebook
1/2
20.11.2014.
u 11:33

Pjesmu će predstaviti idući tjedan. Na promociji će potpisati i ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records...

Nakon velikog ljetnog hita ''Majica'', Lana Jurčević sprema nam ''Hollywood''.

Pjesmu će predstaviti idući tjedan. Na promociji će potpisati i ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Zasad predstavlja teaser za spot. Pjesmu ''Hollywood'' napravio je autorski tim koji čine Fayo, Denis Dumančić i Boris Đurđević, a pjesma sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Zvijezda Laninog spota je i njezina omiljena Lumia 930, smartphone od kojeg se ne odvaja. Singl ima intrigantan tekst, zaraznu melodiju i moćnu produkciju, a komentirala ga je i Lana. – Svi smo prošli neku bolnu fazu u životu i koliko god nam u tom trenutku bilo teško, sada s nekim odmakom sigurno možemo reći da nas je to učvrstilo u određenim odlukama i da smo jači – kazala je.

>>Otkriveno što je Lana Jurčević zapravo radila u Parizu!

>>Evo kako je Lana Jurčević proslavila 30. rođendan

Komentara 1

DU
Deleted user
12:28 20.11.2014.

mrzim gaće koje sežu do pupka ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije