Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjevački talent

Zapamtite ime Dino Bogović, Hit Records predstavlja novu zvijezdu!

Dino Bogović
Hrvoje Serdar
15.06.2016.
u 14:57

Diskografska kuća Hit Records sa zadovoljstvom predstavlja mladića čije će ime obilježiti glazbenu scenu.

Ponosni smo što je u plejadi mladih i iznimno talentiranih glazbenih imena pod okriljem Hit Recordsa, zasjala još jedna nova zvijezda imena Dino Bogović.

Osim što osvaja izgledom, Dino je singlom prvijencem 'Mogla si' odlučio pokazati ono u čemu je najbolji, pjevanje, koje je ujedno i njegova najveća ljubav.

Dopustite neka i vas na prvo slušanje osvoji 'Mogla si'.

 

'Ušao je u studio kako bi ga čuo, kao preplašeni dječak, a izašao je prema mom mišljenju, kao pjevač koji ne može ne uspjeti. Dino Bogović je od onih talenata za koje se kaže, zapamtite to ime!', kazao je o Dinu Bogoviću, skladatelj i tekstopisac Miroslav Rus.

Sam Dino otkrio nam je kako se premijerom pjesme počeo ostvarivati njegov glazbeni san, ‘Taj san počeo se ostvarivati susretom s Danijelom Banićem, nakon čega sam neplanirano završio u studiju Hit Recordsa otpjevavši  nekoliko meni dragih pjesama. Miroslav Rus tada je prepoznao u meni talent. Krenuli smo sa suradnjom u koju je ušao i Ante Pecotić, autor mog prvog singla "Mogla si". Malo je reći da sam oduševljen pjesmom, kao i suradnjom sa Miroslavom, te Antom koji su vrhunski glazbenici i autori, ali prije svega veliki ljudi. Nadam se kako će publika uživati u zvuku i stihovima singla 'Mogla si', koliko i ja.'

Najveći 'krivac' za nastajanje pjesme, Ante Pecotić koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman, nije krio oduševljenje Dinovim očaravajućim pjevanjem,  istaknuvši kako je pjevač ovakvog kalibra i potencijala tiha želja svakog skladatelja i producenta.

'Dino se pojavio u prostorijama Hit Recordsa prije nekoliko mjeseci kao jedan u nizu pjevačkih talenata. Nismo imali prevelikih očekivanja, ali kada smo ga Miroslav Rus i ja čuli, znali smo da je upravo on spoj pjevača, karaktera i vokala kakvog dugo tražimo. Njegove vokalne sposobnosti su toliko upečatljive, tako da već dugo nisam bio toliko siguran u nešto, kao u činjenicu, da će Dino Bogović na jedinstven i originalan način promijeniti i osvježiti 'boje' etera.', kazao je Pecotić.

Pjesmom 'Mogla si' započelo je zajedničko glazbeno putovanje i suradnja, Dine Bogovića, Miroslava Rusa i Ante Pecotića, za koju vjerujemo kako će potrajati još dugo.

Dinu Bogovića pratite na službenoj facebook stranici, kao i putem Facebooka i Youtube kanala Hit Recordsa.

Pjesmu mogla si slušajte i putem iTunesa kao i na Deezeru.

Autor glazbe: Ante Pecotić
Autor teksta: Ante Pecotić
Autor aranžmana: Ante Pecotić
Glazbeni producent: Ante Pecotić/Mihael Blum
Tonski snimatelj: Mihael Blum

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije