Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skinula se

Žanamari Lalić u novom spotu potpuno gola!

skrinoshot
Foto: Screenshot
1/2
16.01.2014.
u 18:53

Žanamari i njezin bend J'animals snimili su provokativan spot za pjesmu ''Oči u oči''. Atraktivna pjevačica pojavila se u spotu potpuno gola.

Žanamari i njezin bend J'animals snimili su provokativan spot za pjesmu 'Oči u oči'. Atraktivna pjevačica pojavila se u spotu potpuno gola. Emotivno razotkrivanje, kako je ukratko Žanamari opisala svoj novi singl, vizualno su dočarali i režirali Viktor Drago i Tomislav Brđanović.

– Gušt je raditi s vizualnim umjetnikom kao sto je Viktor Drago. U njega imam neizmjerno povjerenje i usuđujem se otići korak dalje. Tomislav me je također oduševio svojom kreativnom energijom, izjavila je Žanamari. Drago je objasnio kako, unatoč golotinji u spotu, nije riječ o tome već o skidanju maski, snazi unutarnje spoznaje te ljubavi i prihvaćanju.

>>Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić napustili Ples sa zvijezdama

Komentara 6

C5
c54t21q2
19:25 16.01.2014.

Jel ta pjevacica il... nesto drugo?

NO
novkovka
07:11 17.01.2014.

očito nema uspjeha samo s pjevanjem pa misli tako privući pažnju na sebe.žalosna joj majka!

DU
Deleted user
10:50 20.01.2014.

na stranu spot koji je zapravo silno dosadan, pa ona uopce ne zna pjevati! ostaje bez daha, na trenutke joj skoro puca glas pa ga spusta i zvuci kao da je na rubu podrigivanja a ne pjevanja. ako je ovo udarni single onda joj je bolje da ne zuri s ostatkom albuma. tetovirani tip s jedno te istim izrazom lica djeluje blesavo, a ideja uopce skinuti se za spot je super za godinu 1982.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije