Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umalo neprepoznatljiva

Zamaskirala se u omiljenu životinju i raspametila zagrebačku publiku!

Maja Šuput
Foto: ''
1/14
01.11.2014.
u 11:05

Odlično smo se zabavili, a posebno sam oduševljena zamaskiranim posjetiteljima kluba H20 koji se pokazao kao novi centar zabave Zagreba, izjavila je Maja Šuput nakon koncerta

Gotovo neprepoznatljiva Maja Šuput oduševila je Zagreb i Noć vještica učinila nezaboravnom. Odabranim originalnim kostimom i odličnim nastupom pokazala zašto je jedna od najtraženijih hrvatskih pjevačica.

- Leopard je moja omiljena životinja, a umjetna bunda s tim uzorkom obilježila je i spot Amnezija koji smo promovirali. Odlično smo se zabavili, a posebno sam oduševljena zamaskiranim posjetiteljima kluba H20 koji se pokazao kao novi centar zabave Zagreba! – izjavila je Šuput nakon koncerta.

Zastrašujuće uređeni klub uz neviđenu dekoraciju svjetskih razmjera, zarazni ritmovi najpoznatijih stranih i domaćih hitova te brojna iznenađenja bili su dio originalne Halloween priče od koje se gostima ledila krv u žilama.

>>U novom spotu skinula se gotovo sasvim i poručuje: Uvijek nosite lijepo donje rublje

>>Zabava glazbe i strave koju zaista ne želite propustiti

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
15:05 01.11.2014.

pasuljarka bi glumila umjetnicu :)

Avatar rothmans
rothmans
17:49 01.11.2014.

tko je ova treba?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:56 01.11.2014.

"Raspametila" zagrebacku publiku? Sto bi to trebalo znaciti? Pa zadnja recenica teksta kaze da se gostima ledila krv u zilama. Od raspamecenja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije