Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Izbacila' novi spot

Zamamna Maja Šuput kao fatalna žena: 'Samo za grešnike prave ovakve se prave!'

Maja Šuput
Foto: Youtube Screenshot
1/11
15.09.2016.
u 11:10

"Cure, imamo novu žensku himnu, dečki gledajte i uživajte", poručila je vrckava Zagrepčanka

Pjevačica Maja Šuput (36) "izbacila" je spot za pjesmu "Femme Fatale". Zavodljiva pjevačica tako u atraktivnom izdanju na početku spota pjeva "Baš volim što sam žena". 

– Cure, imamo novu žensku himnu, dečki gledajte i uživajte – poručila je vrckava Zagrepčanka. Glazbu i tekst potpisuje srbijanska spisateljica Divna Milovanović, dok je za produkciju spota zaslužan Darko Drinovac.

 

Novi spot "fatalne žene" ponovno dobiva podijeljene komentare. Mnogi i dalje komentiraju pretjerano skretanje u turbofolk vode te pjevačice koje kontinuirano prodaju seksepil. Ipak, Majinim obožavateljima sviđa se melodija nove pjesma koju nazivaju pravim hitom. 

Hit "Femme Fatale" Maja će prvi puta izvesti 23.9. na Rujanfestu. 

>> Maja u svjetlucavoj haljinici zapalila publiku. Pogledajte kako je iznenadila jednog obožavatelja

Komentara 7

ZA
zambezi
11:56 15.09.2016.

Kj ona radi od sebe. Za neprepoznat. A bila više nego zgodna i simpa cura. A vele da muške pere kriza srednjih godina,pa rade svašta od sebe. A Maja više nezna kak bi skrenula pažnju nase da ju neki normalnii oženi. Ovak ziher ne.

TC
tomo.cipan
17:39 15.09.2016.

Kad ovakve "pevaljke " vidim počinjem žaliti za onom komisijom za cenzuru. ne samo da je to čisti šund ( isto ko i ona rozga i severina i takve slične) lišen svake glazbene vrijednosti nego mislim da je to jako opasno. djeca se s tim sustavno truju i polako al sigurno prerastamo u naciju debila. ljude koji odlaze na takve koncerte na neki način žalim jer nikad nebudu upoznali ljepotu i uzvišenost prave glazbe.grozno

DU
Deleted user
17:21 15.09.2016.

Srbijanska pornografija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije