Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Steve Mešić Ludin

Zagrebački reper traži curu za put biciklom po svijetu

Steve Mešić Ludin
Foto: Frana Ožbolt
1/2
20.04.2016.
u 11:00

Ludin je na svojoj Facebook-stranici stavio oglas koji je zaradio gotovo dvije tisuće lajkova i podijeljen je 300 puta u nekoliko dana

Zagrebački reper Steve Mešić Ludin na svojoj je Facebook-stranici objavio oglas u kojem traži djevojku koja će s njim napustiti Hrvatsku. – Traži se cura koja je dovoljno luda da ponese kofer ili ruksak na leđa i napusti sa mnom ovu lijepu zemlju. Mora biti lijepa, romantična, skromna, pametna, radišna i “spaljena” – napisao je Ludin u oglasu koji je u samo nekoliko dana zaradio gotovo 2000 lajkova te je podijeljen gotovo 300 puta. Ludin nema točan plan kamo će na put.

Ponude se uglavnom bračne, ali moj oglas nje šala

– Ostat ćemo tamo gdje nas poštuju i gdje ne moramo misliti hoćemo li dobiti plaću ili ne. Ne treba nam puno novca... Tek za kartu i hranu, a za ostalo ćemo se snaći radeći poštene poslove. Pit ćemo jeftino vino u Parizu na krovovima zgrada, ručat ćemo kod naših gastarbajtera u Njemačkoj, a porez ćemo plaćati u Monte Carlu. Spavat ćemo na plažama Azurne obale, a ako ti i dalje bude hladno, vodim te u Australiju. Kad se poželimo ohladiti, idemo za Kanadu. I ako ikad budeš tužna, pičimo u Dansku jer kažu da je to najsretnija zemlja na svijetu – napisao je u svom oglasu Ludin, a kako je izjavio, javilo mu se puno djevojaka iz cijele Hrvatske, pa i svijeta, te ga pozivaju da im se javi kad bude u njihovoj zemlji. Neki su mu čak i ponudili smještaj. Ludin je istaknuo da namjerava biciklom prijeći cijeli svijet te kako prednost imaju djevojke koje bi željele s njim u tu avanturu, ali traži i sponzore koji bi ga podržali na putu.

Dobio sam svakakve ponude. Od seksa, veze, braka, a jedna cura čak kaže da sam joj toliko zgodan da bi pošla sa mnom taman je odveo na groblje. Koja će djevojka s Ludinom na put i hoće li se odvažiti s njim biciklirati po svijetu, doznat ćemo uskoro. 

>> Zagrebački reper objavio oglas da traži curu za putovanje svijetom!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije