Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život se i onako vrti u krug

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavio je treći singl i videospot ove godine

zvonimir varga
Foto: PR FOTO
1/2
13.10.2015.
u 13:15

Nakon pjesama "Kako možeš" i "Ja se ne ženim", ovoga puta radi se o "mračnijoj" ljubavnoj baladi "Život se i onako vrti u krug"

Nakon pjesama "Kako možeš" i "Ja se ne ženim", ovoga puta radi se o "mračnijoj" ljubavnoj baladi "Život se i onako vrti u krug" za koju je aranžman i produkciju, kao i na prethodnim singlovima, radio glazbenik Mark Mrakovčić, dok je za video opet zaslužan zagrebački umjetnik Doringo (facebook.com/doringo.graphy) s kojim Varga također surađuje od početka godine. Back vokale na pjesmi otpjevala je kantautorica Queen of Sabe.

Inače, Zvonimir Varga na sceni djeluje od 2010. godine, a u razdoblju do danas samostalno je objavio nekoliko albuma i knjigu poezije, komponirao je glazbu za kazališne predstave te nastupao u Hrvatskoj i regiji. S gitaristom Robertom Kaniszaijem nastupao je i po zatvorima, a s njim je i održao koncert na vlastitom balkonu.

Sljedeći je koncert Varga je zakazao u zagrebačkom klubu Vinyl (Bogovićeva 3) 29. listopada u sklopu programa "Tko to tamo svira", a iste večeri nastupit će i varaždinski kantautor "Seine".

Vargine pjesme možete poslušati na njegovoj Bandcamp stranici, spotove možete pogledati na YouTube kanalu,a kompletan merchandise (CD-ovi, knjige, plakati i majice) možete naručiti preko Facebook stranice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije