Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PIŠU MI SVAŠTA'

Maja Šuput: Bračne ponude više i ne brojim, ima i onih koji mi šalju gole fotografije

Maja šuput
Foto: Instagram
1/3
05.10.2016.
u 10:03

Pjevačica ovih dana uživa na svojoj omiljenoj destinaciji za odmor – Ibizi

S početkom jeseni i nižih temperatura nikako da se pomiri pjevačica Maja Šuput i zato je po dozu sunca i morskih radosti pobjegla na Ibizu

– Ponovno ljetno doba – napisala je Maja uz fotografija na kojoj se sunča pored bazena, a koju je objavila na društvenoj mreži Instagram. Ibiza je već dulje vrijeme Majina top destinacija na koju pobjegne u pauzama od glazbenih gaža, a koliko tamo uživa, redovito obožavateljima dočara fotografijama na Instagramu. 

– Fanovi to vole. Pišu svašta, ­nude da im budem krsna kuma, a bračne ponude više ne brojim. Ima i onih koji mi šalju svoje gole fotografije – rekla nam je nedavno Maja. O tome koji je njezin ljubavni status ne priča puno, ali zato se može pohvaliti kako je njezin novi singl  "Femme Fatale" u manje od mjesec dana od objave na Youtubeu pogledalo skoro pola milijuna obožavatelja. 

Ključne riječi

Komentara 7

MU
mudrost
10:57 05.10.2016.

Vrlo važna vijest ne samo za Hrvatsku nego za cijeli svijet. Stoga, lijepo Vas molim, proslijedite je svim većim news agencijama.

PL
pleternica
10:58 05.10.2016.

Stvarno nemate nista drugo objaviti ?

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:21 05.10.2016.

ne znam zašto pišete o njoj kad njeni obožavatelji još ne znaju ni čitati budući da su vrtićke dobi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije