Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantik

Za godišnjicu braka Tony Cetinski supruzi je pripremio poseban poklon

11.08.2015., Pula - Tony Cetinski u prepunom amfiteatru odrzao koncert 25 godina s vama. Tony sa suprugom Dubravkom.  Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
18.01.2017.
u 15:23

Pjevač i njegova supruga Dubravka sinoć su proslavili treću godišnjicu braka i tim povodom Tony je za suprugu dao izraditi poseban prsten

Dubravka i Tony Cetinski jučer su proslavili treću godišnjicu braka. Pjevač je pokazao da nije romantičan samo u baladama koje izvodi na pozornici nego je takav i privatno. Za Tportal je otkrio kako je za godišnjicu bračne sreće Dubravki poklonio prsten koji je dao izraditi od dijamantne naušnice koja mu je godinama donosila sreću.

Par se vjenčao 17. siječnja u Las Vegasu 2014. godine, a nakon toga uslijedilo je slavlje u Hrvatskoj koje je trajalo danima. Nakon povratka iz Vegasa slavili su u Dubravkinoj Slavoniji i potom u Zagrebu s prijateljima, a Tony je tada rekao da ne bi preživio da su slavlje morali održati još i u njegovoj Istri. 

>>Tony Cetinski u Puli održao kratki 'unplugged' koncert iznenađenja uoči velikog koncerta u pulskoj Areni

Komentara 3

RA
raikonen
17:04 18.01.2017.

3 godišnjica 5 žene

UU
uhljeb u holdingu
18:26 18.01.2017.

Koja mu je to po redu žena, jel prešao Novkovića ili mu puše za vratom ?

TO
toljaga22
17:19 18.01.2017.

dobri.sinfoni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije